Przed chwilą siedziałem na msn polska patrzcie co znalazłem
Z wizytą w muzeum BMW
co o tym myslicie może wkącu kiedys sie tam wybierzemy .![]()
Przed chwilą siedziałem na msn polska patrzcie co znalazłem
Z wizytą w muzeum BMW
co o tym myslicie może wkącu kiedys sie tam wybierzemy .![]()
Temat z tego co wiem walkowany kilkakrotnie, jak na razie nic nie wypalilo niestety :/ generalnie jak mi nic nie wyskoczy to mam plan wybrac sie tam w weekend majowy.
na maxa podoba mi się 6er z 78![]()
he,człowiek wejdzie,i weź go później wygońładne perełki tam są
Chętnych zawsze jest sporo, ale wiadomo ciężko zebrać się ekipą bo to nie jest 100km, a więc koszty niemałe i termin też ciężko dograćAle miejsce na wyjazd super...
![]()
Looknij na moją furkę: http://www.maxbimmer.pl/f29/moja-sli...d-sedan-13554/
SPRZEDAM ZDERZAK TYLNY KOMPLETNY E46 SEDAN + PROGI - info na PW
Temat był juz pare razy na forum, były plany, noclegi cenniki i nici z tego... ciezki temat do ograniecia by wybrac się forumowo ze tak to nazwe.
BMW - Bastek Mnie Wozi
no właśnie temat poruszany kilkakrotnie i nic z tego nie wyszło a ja dzwoniłem do muzeum i powiedziałem im ,że dzwonię z Polski i należę do klubu BMW i zapytałem się czy jak byśmy przyjechali np. 20-sto osobową grupą była by jakaś zniżka?
Odpowiedzieli mi że jeżeli byśmy zarezerwowali bilety kilka tygodni wcześniej to oni zrobili by nam zniżkę.
Dowiadywałem się też o busa i z tym też nie było by problemu kolega , ktory ma firmę przewozową nie wziąłby dużo zostaje kwestia dogadania między nami ilu było by chętnych i oczywiście w jakim terminie???? Co wy o tym sądzicie![]()
Ostatnio edytowane przez staszek ; 07 sty 2012 o 16:36
Wszystko ladnie i pieknie, ale juz to bylo przerabiane, glowny problem w tym wypadku to problem logistycznyciezko zebrac konkretna grupe, ktorej bedzie odpowiadal termin itp. A co do dojazdu, to byl pomysl, zeby jechac Beemkami, ale po kilka osob na auto.
Pewnie najlepiej byłoby zebrać np po 4osoby na jedno auto na paliwo się złożyć na 4osoby i wtedy taniej wyjdzie i jechać![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)