kolega się nie przejmuje eheh albo chwilowo nie jest aktywny na forum wybaczmy mu to![]()
kolega się nie przejmuje eheh albo chwilowo nie jest aktywny na forum wybaczmy mu to![]()
Fortuna Favet Fortibus !!! Moja e46 3.0 D ma tylko 224 KM i 498 NM
Nie do końca ogarniam czemu mam zmienić nazwę tematu? Pierwsza buma jaką miałem była biała i została ochrzczona lodówką, trzecia tez jest biała, też jest lodówką. Każdy wie, że lodówka to moje toczydełko![]()
Aaa, to ja nie wiem czy to się da, bo po pierwsze ja zwykły mechanik lakiernik jestem i nic na kompie zrobić nie umiem, poza tym to stary temat, pewnie sie już wypaliło na jakimś serwerze czy gdzies tam, tak jak jestJakaś podpowiedź jak mam dopisać te E34-Patryk przed tematem?
Patryk mnie też się pomyliło parę razy na początku tematu dajesz edytuj i dopisujesz kłopot z głowy![]()
Edytuj pierwszy post![]()
hehe ciekawe jak by nazywać auta od kolory to:
biłay mamy lodówka.
srebrny może mikrowela.
czerwony to mógłby być strażaczek.
a granatowy to pan władza![]()
Bardzo ładnie się prezentuje a kolorek super biały jest teraz na topie .Ja bym dodał dach na czarno i czarne felgi ale by wyglądało![]()
a może by zostawiś wszystko na biało tylko wstawki chromu klamki ranty felg.
Właśnie chromu się pozbywałem sukcesywnie. Do białego chrom nie pasuje. Do ciemnych kolorów owszem, ale biały ładnie kontrastuje z czarnym, więc shadow line.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)