Nie ufam takim rozporkom , widzialem juz duzo aut po takich lub samorobach i uwierzcie lepiej nie zakladac zadnej lub odlozyc 300zl na orginal .
chyba ze chcecie miec rozpadajaca sie bude![]()
![]()
Nie ufam takim rozporkom , widzialem juz duzo aut po takich lub samorobach i uwierzcie lepiej nie zakladac zadnej lub odlozyc 300zl na orginal .
chyba ze chcecie miec rozpadajaca sie bude![]()
![]()
Dokladnie firma INXX do E30 ma super polerowane rozporki za 200zl o ile dobrze pamietam
Do E34 mozliwe ze tez maja , jezeli nie podjedz do JACKY lub zadzwon i sie dowiedz oni powinni miec![]()
pijas masz tutaj nr do goscia ktory ma rozne ******ly od lamp do zawieszen i rozporek 880150770
ecik,gadalem z marleyem i mowi,ze ok 400zl do E34,bo to rzadkie auto,jezeli chodzi o takie rzeczyNapisał ecik
daj spokoj z tym gownem na alegro kupic rozpórki to jak kupic neony w hipermarkecie doloz i kup porzadne jak juz musisz szkod auta
cybek1984
ale jakie to sa porzadne: supersprint, weicherc, ac .... ?
pozdr
Czy ja wiem znam kontakty do 2 osob ktore robia do E30 idealnie identyczne wymiaramy i wygladem ( prawie ) jak orginal weichersa itd ...Napisał cybek1984
Tak dokladnie ...Napisał Kosa
![]()
a moze mi ktos powiedziec ile chca za regulowana do E34 ??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)