Witamy na Forum BMW Klub - Maxbimmer

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48
    Nem
    Nem jest nieaktywny
    Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 921, Poziom: 16
    Ukończenie poziomu: 21%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 79
    Overall activity: 19.0%

Samochód
    E36 325i, E36 325tds
    Punkty
    921
    Poziom
    16
    Postawione Piwa
    4
    Wypite Piwa
    16

Domyślnie

Panowie nieprzesadzajcie tez... fakt, ze gosc mogl odrazu powiedziec / pokazac o co chodzi ale to nieznaczy, ze auto jest trefne. Podobna sytuacje mielismy jak szukalismy compacta dla Edki. Gosc powiedzial ze byl lekko blotnik uszkodzony a lakietnik fest fuszere odwalil i wygladalo jak by ktos tyl przespawal. Na drugi dzien dostalem zdjecia auta zaraz po sprowadzeniu i jak wygladalo. Szczerze do tej pory nam go szkoda

Powodem najprawdopodobniej jest mentalnosc ludzi tzn. nie bity, maly przebieg itd itp. Potencjalny klient (laik) woli cos takiego uslyszec jak "byl robiony tyl". Akurat my wolimy wiedziec odrazu co jest nie tak z fura bo przy konkretnych ogledzinach napewno dojzymy co bylo robione, ale w dalszym ciagu nie dyskwalifikuje to auta.

Klubowicz
    MaxPunkty: 5,475, Poziom: 47
    Ukończenie poziomu: 63%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 75
    Overall activity: 100.0%

Samochód
    чёрный бумер
    Punkty
    5,475
    Poziom
    47
    Postawione Piwa
    52
    Wypite Piwa
    148

Wpisy
    2

Domyślnie

Nem ale to nie o to chodzi , bo w sumie auto wygląda w miarę normalnie na fotkach

Tylko rozwalające są komentarze sprzedającego .... że to nie jego auto , ja wiem że reklama dźwignią handlu ale po co narażać się na żartobliwe komentarze opisując własne auto ... "chciałbym takie mieć "

Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 1,560, Poziom: 22
    Ukończenie poziomu: 60%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 40
    Overall activity: 17.0%

Samochód
    BMW 530D E60 259KM, 620Nm
    Punkty
    1,560
    Poziom
    22
    Postawione Piwa
    76
    Wypite Piwa
    41

Domyślnie

Cytat Napisał Mordulec Zobacz post
    "chciałbym takie mieć "
    To bylo mistrzowskie

woz
    woz jest nieaktywny
    Klubowicz
    MaxPunkty: 2,079, Poziom: 27
    Ukończenie poziomu: 53%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 71
    Overall activity: 99.7%

Samochód
    E34 540i; E30 project
    Punkty
    2,079
    Poziom
    27
    Postawione Piwa
    56
    Wypite Piwa
    47

Domyślnie

Tutaj chodzi o jedna zasadnicza sprawe, ze traci sie zupelnie (przynajmniej ja) wiarygodnosc do kolesia, ktory niby tu ze widuje ten samochod, ze wlasciciel ponoc dba, ze chcialby miec kiedys taki samochod....a pozniej wychodzi, ze caly czas jechal bajere i ze to jego fura. W tym momenice wiadomo, ze powie ci byle co, bylebys samochod od niego wzial (niezaleznie od tego czy samochod jest w dobrym czy zlym stanie). Gdyby od razy wjechal w ten temat z tekstem " Witam panowie, ja jestem wlascicielem tego samochodu. Jezeli macie jakiekolwiek pytania to walcie smialo i postaram sie odpowiedziec...sratatata.." to gwarantuje ci, ze reakcja bylaby zupelnie inna i byc moze nie jeden bylby zainteresowany tym samochodem z silnikiem od kosiarki
    Bylo: 1987 e30 325i; 1989 e30 325ic, 1990 e30 325ic; 1997 e36 328i 228KM/290Nm; e34 530 V8; E36 325TDS 181KM/372Nm; Jest: E36 316compact; E34 540i V8; E30 project

http://www.youtube.com/watch?v=ASisuOzWr_A&feature=fvsr

Nem
    Nem jest nieaktywny
    Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 921, Poziom: 16
    Ukończenie poziomu: 21%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 79
    Overall activity: 19.0%

Samochód
    E36 325i, E36 325tds
    Punkty
    921
    Poziom
    16
    Postawione Piwa
    4
    Wypite Piwa
    16

Domyślnie

Cytat Napisał czechu Zobacz post
    Cytat Napisał Mordulec Zobacz post
    "chciałbym takie mieć "
    To bylo mistrzowskie
    No do tego mniej wiecej zmierzalem, ze gosc powinien jasno sie okreslic tutaj a nie ladowac tego typu teksty

MaxPunkty: 34, Poziom: 1
    Ukończenie poziomu: 68%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 16
    Overall activity: 10.0%

Punkty
    34
    Poziom
    1
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    0

Domyślnie

fakt mogłem jasno się określić o co chodzi ale wiem po sobie jak dzwonie w sprawie auta i słyszę ze coś było robione jakaś ******ła to w zasadzie odpuszczam.Z tym nadkolem śmigałem pół roku bo wiedziałem jak go pomaluje i będę chciał sprzedać to urodzą się dziwne historie z kosmosu typu "pewnie była walona w tył i klepali ją na e46" ,nie wytrzymałem pomalowałem bo mi auto szpeciło.W sumie jak by nie ten komentarz który zacytowałem bo bym nie odpisywał .Zasada jest taka kto nie zobaczy na żywo ten się nie przekona.

Przyjaciel forum
    MaxPunkty: 656, Poziom: 13
    Ukończenie poziomu: 12%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 44
    Overall activity: 12.0%

Samochód
    ;)
    Punkty
    656
    Poziom
    13
    Postawione Piwa
    8
    Wypite Piwa
    8

Domyślnie

Myśle że kolegom chodzi bardziej o to że jesteś nieuczciwy wobec nas, bo walisz tani bajer że chciałbyś mieć takie autko niż to że błotnik był pogięty, jeśli byłbyś szczery od początku takie rzeczy są przecież do przyjęcia. A teraz chodzi o stracone zaufanie już na starcie na forum.

MaxPunkty: 560, Poziom: 11
    Ukończenie poziomu: 20%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 40
    Overall activity: 7.0%

Samochód
    BMW
    Punkty
    560
    Poziom
    11
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

Cytat Napisał Nem Zobacz post
    Powodem najprawdopodobniej jest mentalnosc ludzi tzn. nie bity, maly przebieg itd itp. Potencjalny klient (laik) woli cos takiego uslyszec jak "byl robiony tyl". Akurat my wolimy wiedziec odrazu co jest nie tak z fura bo przy konkretnych ogledzinach napewno dojzymy co bylo robione, ale w dalszym ciagu nie dyskwalifikuje to auta.
    Cytat Napisał Speed1 Zobacz post
    fakt mogłem jasno się określić o co chodzi ale wiem po sobie jak dzwonie w sprawie auta i słyszę ze coś było robione jakaś ******ła to w zasadzie odpuszczam.Z tym nadkolem śmigałem pół roku bo wiedziałem jak go pomaluje i będę chciał sprzedać to urodzą się dziwne historie z kosmosu typu "pewnie była walona w tył i klepali ją na e46" ,

AMEN , od dawien dawna to mowie ze tak wlasnie jest , rant zagiety odrazu be , ale jak ktorys z Was ma stluczke to nic sie nie stalo , dla mnie dziwne podejscie .

tez stracilem zaufanie do "speed1" - od razu mowie to nie jest zaden moj kolega , nigdy na oczy nie widzialem , ale podszedlbym do auta MEGA ostroznie ale na pewno jakbym byl na kupnie z auta bym nie zrezygnowal aby je obejrzec , troche jest nie jasnosci ale jest kilka rzeczy ktore mozna zweryfikowac i ew przychylic sie do wlasnego zdania albo do zdania sprzedajacego zapewniajacego ze faktycznie auto ma tyle przelatane ile ma.
    Ostatnio edytowane przez Mazi ; 03 lut 2012 o 17:49

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia