no to jest komunikat świateł stopu,ten pierwszy oznacza,żebyś se poczytał w instrukcji obsługi,co to może być,może być,że coś na stykach,posprawdzaj bezpieczniki,może gdzieś źle stykają
no to jest komunikat świateł stopu,ten pierwszy oznacza,żebyś se poczytał w instrukcji obsługi,co to może być,może być,że coś na stykach,posprawdzaj bezpieczniki,może gdzieś źle stykają
no ok poczytam gdzis ta instrukcja bylaa jutro sprawdze dokladnie co pisze i dam znac
nie prosta,a zakret jest wyzwaniem
dzis mi sie wyswietlil jescze raz "batriebsanleitung"
chyba kompa musisz poszukać,pod co podłączałeś?
powiem szczerze ze nie wiem u kumpla wzial wtyke wpial sie zero bledow,wpinal sie w abs,klime,konsole wskaznikow itd.W bumie wszystko ok nawet w momencie komunikatu nie moge znalesc co to znaczy....
szukaj kogoś z inpą,a jeszcze lepiej z DISem,inne programy to zabawki dla bmw przy tym,nie pokażą wszystkiego
ok popytam musze to rozwalic bo nie daje mi to spokoju dam znac jak sie dowiem co i jak
problem chyba rozwiazany tylko czesciowoporuszalem styki na lampach przy zarowkach(wiem ze to nie wiele ale tyle tylko mialem czasu,moze do niedzieli bedzie wiecej ),komunikat na temat swiatel stopu przestal sie pokazywac,nie ma go az do dzis,to juz kilka dni, wczesniej byl czesciej,natomiast dzis po kilku dniach zas sie pokazal check control inactiv i "batriebsanleitung"
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)