Witam. (Nie jestem pewien czy dobry dział, jeśli nie to prosze o przeniesienie.)
Chciałbym zapytać czy wiecie może gdzie we Wrocławiu można kupić ten preparat? Potrzebowałbym go najlepiej na wczoraj, tzn jak najszybciej.![]()
Witam. (Nie jestem pewien czy dobry dział, jeśli nie to prosze o przeniesienie.)
Chciałbym zapytać czy wiecie może gdzie we Wrocławiu można kupić ten preparat? Potrzebowałbym go najlepiej na wczoraj, tzn jak najszybciej.![]()
Kolego praktycznie kazda stacja benzynowa-orleny,shelle,statoil itd.
Dokładnie, a jak nie to nawet w markecie typu tesco itp...
Looknij na moją furkę: http://www.maxbimmer.pl/f29/moja-sli...d-sedan-13554/
SPRZEDAM ZDERZAK TYLNY KOMPLETNY E46 SEDAN + PROGI - info na PW
W każdym dobrym motoryzacyjnym,dobrej stacji paliw jaki i markecie jak koledzy pisali u mnie jest np w realu czy auchan![]()
Bardzo Wam dziekuję. Już sprawę załatwiłem.
P.S.: Tak właśnie szukałem w internecie wszyscy o nim piszą i polecają ale nikt nie pisze gdzie to kupić. :P a jak człowiek ma mniej zaawansowany samochód technicznie to nawet nie wie o istnieniu takich preparatów, robi się przeglądy uzupełnia płyny, podstawowy serwis. Dopiero jak ma coś lepszego to zaczyna pieścić.![]()
powiem tyle napewno to pomaga a gdzie kupic koledzy napisali tylko pamietaj o tym ze wtryski czyszcza sie na wysokich obrotach wtedy maja najwieksza wydajnosc tylko nie przesadzaj![]()
nie prosta,a zakret jest wyzwaniem
A i polecam srodek STP srpawdzony
nie prosta,a zakret jest wyzwaniem
a ja nie mam dobrego znajomego który jest specjalistą od oleji,dodatków,srodków czyszczących itp. jest taki środek PRO-TEC można go kupić na krakowskiej firma OILCENTER,chłopaki wytłumaczą,doradzą,podpowiedzą co jest najlepsze na np.spadek mocy,klekoty diesli itd. napeawde polecam,rozmawiałem z właścicielem firmy i naprawde mądrze gada.sam napewno wleje taki preparat do swojego TDS-a koszt ok 35zł.a co najważniejsze dają gwarancje.
Protec nie słyszałem o żadnym preparacie takim czy z tej firmy.Auto to nie królik doświadczalny więc ja wole wlać od czasu do czasu STP![]()
PRO-TEC nie kupisz nigdzie bo nie jest w obiegu detalicznym tylko dla firm.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)