Witam. Pewnie juz byl taki temat ale nie wiem jak szukac. Jaki mam zalozyc akumulator do e39 2.8 bo mowia ze 100Ah.
Witam. Pewnie juz byl taki temat ale nie wiem jak szukac. Jaki mam zalozyc akumulator do e39 2.8 bo mowia ze 100Ah.
Kolego ja mam 65a i do benzyny wystarczyjak założysz 100a to i tak alternator tego nie naładuje chyba,że założysz większej mocy
Po co 100a pchać jak i tak to nic nie da i jeszcze tyle płacić za 100a lepiej kup 62 lub 65 ale porządny np bosch czy centa futura
chyba że masz granie na kablach jak moje palce i wzmacniacz taki że szyba pęka to zmień alternator i wsadzaj 100a jak wejdzie hehe <bmw>
Ostatnio edytowane przez Georgii ; 20 sty 2012 o 16:09
w realoem podają od 75 do 95,zależy pewnie od wyposażenia
Dirty a do mnie do 523 takie same 75-95 ? Jak kolega ma grzane fotele,kierownice,roletę,resztę na full elektryce to 72 będzie dobry bosch robi i futurka też![]()
a nawet od 70,tak,u ciebie podaje to samo
No to spoko następny będzie 72i będzie jak ta lala
![]()
Ja Ci Georgii powiem tak - u siebie 2.2 benzyna, pogrzewane fotele, tv, odpalanie na światłach za każdym razem - polska Loxa 100Ah, i siostry 2.0 benzyna, bez jakis tam bajerów, głównie siostra do pracy ok 6 km w jedną stronę + sporo miasta, koreańska Magma 95Ah.
BMW - Be My Wife
"Z tylmi napędem jest jak z seksem - po co jeździć na ręcznym jak można wstawić w p**de"
kolego kupiłem auto to miałem 45ahjak bym teraz kupywać miał to bym kupił 88 do 100ah
![]()
napisałem co podaje realoem,i tego bym się trzymał,co nie znaczy,że setka sie niesprawdzi,ale po co przepłacać,skoro mniejszy spełni te same zadanie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)