Mordulec ale czujniki nawet połączyłem lutownicą przewody a przed tym drucikiem połączyłem we wtyczce więc czujnik wykluczam![]()
Sprawdź poziom płynu w układzie hydraulicznym. Zbiorniczek znajduje się pod filtrem pyłkowym od strony kierowcy. Jak to nie pomoże, może być padnięty jeden z dwóch czujników przy hamulcach. Kasowanie na kompie nic nie pomoże.Ewentualnie popatrz na stan kabli przy kołach, może któryś się przetarł i dostaje masy.
Bardzo Mądry Wybór - Niech Moc Będzie Z Wami !!!
Miałem to samo lecz w E36 wymiana czujnika zużycia klocków pomogła i samo zgasło
?Kable sprawdzę jak tylko pojadę do kolesia na warsztat.
Płyn był cały zmieniany i jest stan...
Dirty gdzie mam wejść w inpe aby na life data czytać tam w absie ?
Ostatnio edytowane przez Georgii ; 26 lut 2012 o 15:43
witaj czasami tak jest jak jest za malo plynu hamulcowego pozdro
Mozliwe, ze mostkowanie kabli nic nie dajeja mam kable powpinane, ale swieci. Poziom mam dobry, a nawet ciut nad maxem. Ostatnio patrzylem, ale zapomnialem sie tutaj wpisac. Wychodzi na to, ze naprawde mam klocki bez czujnikow, a kable powsadzane.
Chris no ponad max też może być przyczyną,że będzie świecić...
No tak mi zalali przy wymianie, ale to swieci od kupna, a wtedy bylo 3/4wiec watpie, ze to to. Tarcze klocki w czerwcu do wymiany wiec zobaczymy czy zniknie
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)