apowiedzcie mi gdzie ten regulator znaleść??
apowiedzcie mi gdzie ten regulator znaleść??
Prokop (22 lut 2012)
thx dzisiaj już nie dam rady ale jutro po pracy od razu się za to wezmę i napisze jakie efekty![]()
Mozliwe rowniez, ze przeplywomierz. O rezerwe pytalem bo w swojej E32 jak mialem rezerwe to juz byl strach czy odpali, jakos klamala tak niemilo. Regulator mialem zwalony to falowala, a po odlaczeniu przestawala wiec sprobuj odlaczyc i odpalic autko.
No i co do pompy, u mnie nie bylo nic sluchac, a pompa dobra wiec bierz na to namiar.
Wymieniłem regulator ciśnienia paliwa i odpaliłaPojawił się jednak czysto biały dym z wydechu :/ (Co to??) Co do spalania jak sprawdzić przepływke i wtryski??
Ok. A jak tą przepływke sprawdzić??
Ehh ciezka sprawa, ja sprawdzalem tak, ale mialem uwalona i strasznie nie rowno chodzila. Przeplywka reguluje poziom powietrza jak wiadomo, ale jak ja odlaczymy to silnik zachowuje sie jak na biegu jalowym - taki tryb czy cus. Wiec jesli jest uszkodzona, to po odlaczeniu silnik powinien zaczac pracowac normalnie, ale tylko na biegu jalowym bo po dodaniu gazu zgasnie. W ten sposob sprawdzalem u mnie i wyszlo, ze jest zwalona po wymianie jak reka ujalNie wiem czy dobrze wytlumaczylem bo robilem to 2 lata temu i wyczytalem gdzies na bmw sport forum. Pozdr
na odłączonej przepływce będzie chodzić w miare normalnie,dme da se uśrednione wartości,dlatego tu jest taki myk,jak masz uwaloną przepływke,to auto wariuje,ale jak ją odłączysz,chodzi w miare dobrze
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)