Jak miałem spalony żarnik to na środku szkła gdzie jest taki jak by pęcherzyk grubszy widać taki mocny mleczny kolor wtedy żarnik jest skończony.
Jak miałem spalony żarnik to na środku szkła gdzie jest taki jak by pęcherzyk grubszy widać taki mocny mleczny kolor wtedy żarnik jest skończony.
Dobra temat ogarnięty , rzeczywiście spalony był tylko palnik .... co prawda wielkich zmian po przepaleniu nie widzę porównując go do nowego ale coś tam jakby lekko bardziej matowe jest ... ogólnie jakbym nie wiedział że się zjarał to na oko bym tego nie stwierdził.
Kupiłem ten komplet :
Avde.pl : Produkt : H1 5000k zestaw HID xenon
We wrocku na Tęczowej 6 (zaraz obok dworca świebodzkiego) .... firma wygląda na konkretną , bez problemu faktura i gwarancja .... postaliśmy chwilę i muszę powiedzieć że obrót mają kosmiczny całe hałdy towaru (chyba sporo puszczają przez neta), ciężko się tam nawet przecisnąć , ale dobry kontakt mailowy ... tzn klepnęłem maila wczoraj czy mają i dzisiaj z samego rańca dostałem info , że leży dla mnie odłożona paczka ... na chwilę obecną polecam , co do ksenonu to poświecimy zobaczymy ile to pożyje![]()
kończy się jak jest już czarne, mleko to zazwyczaj początek końca...![]()
Co mnie obchodzi gdzie jadę? Grunt że wiem gdzie byłem!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)