Witam. Na stacji jak wkładam pistolet to mi odbija i nie chce tankować. Z tego co słyszałem to mam zapowietrzony bak. Jest jakiś sposób na odpowietrzenie baku? Pozdrawiam<bmw>
Witam. Na stacji jak wkładam pistolet to mi odbija i nie chce tankować. Z tego co słyszałem to mam zapowietrzony bak. Jest jakiś sposób na odpowietrzenie baku? Pozdrawiam<bmw>
dragon
musisz sie dostac do rury ktora leci paliwo do zbiornika,samo odpowietrzenie jest w tej rurce badz kolo tej rury leci druga ciensza,spruboj cos w nia wlozyc i dmuchnac np waz gumowy,jak dmuchniesz bez zadnego problemu to odpowietrznik jest ok i problem jest gdzie indziej mozesz tez sprubowac przy tankowaniu wlozyc glebiej pistolet lub troszke bardziej go wyciagnac
nie prosta,a zakret jest wyzwaniem
dragon ja miałem podobnie w e39 okazało się że za głęboko pcham pistoletspróbuj go włożyć mniej i powinno działać
![]()
A próbowałeś na innych stacjach ?? ja mam podobny numer ale w sumie tylko na jednej stacji tak mi się dzieje , też pistolet odbija i takie cykanie a nie tankowanie , nie mam pojęcia od czego to zależy.
nie jestem pewien czy w Bumach to występuje, ale miałem podobnie w Vectrze - zablokowała się klapka we wlewie i ropa spieniała się na niej. Sprawdź czy jest i jak głęboko, może jak u Mordulca na jednej stacji mają krótszy pistolet i nie idzie
Co mnie obchodzi gdzie jadę? Grunt że wiem gdzie byłem!!!
ja mam też takie coś ale ja wsadze tylko troche poza tą klapke to moge zatankować![]()
wiec chlopaki tzreba kombinowac z pistoletem albo mniej albo wiecej go wkladac,mysle dragon ze masz wszystko ok,nic nie jest zapowietrzone nie spotkalem sie jeszcze z takim problemem w bmw
nie prosta,a zakret jest wyzwaniem
też mi się wydaje,że to zależy gdzie tankujesz,nie wiem,może na niektórych stacjach dają większe ciśnienie w pistolet,i odbija,ale też mi się zdarzało
musiałbyś mieć ciśnienie tankowania jak w F1 żeby odpowietrznik nie wyrabiał...
Co mnie obchodzi gdzie jadę? Grunt że wiem gdzie byłem!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)