ha,a skąd wiesz gdzie tankuje....![]()
ha,a skąd wiesz gdzie tankuje....![]()
Miałem dokładnie tak samo, gdy wsadzałem normalnie pistolet to pykało.Żeby leciało musiałem tak skrzywiony pod kątem trzymać i było dobrze. Słyszałem że pomaga zatankowanie do pełna pod korek, zrobiłem tak. Pomogło.
Ostatnio edytowane przez mmaarrcciinn ; 22 sty 2012 o 23:16
Jeszcze pod korek nie tankowałem ale słyszałem że 95 litrów wchodzi.
dragon
Ale na firmowych stacjach pistolety raczej są takie same...Jak mówicie raczej może chodzić o ciśnienie z jakim nalewa dystrybutor bo pompy już są różneNalewam na każdej jak lekko wsunę za tą klapkę a jak wepcham ile się da zawsze odbija
![]()
Mi zawsze odbijało, czy wsadziłem tylko za ta klapkę czy dalej to i tak blokowało. Pomagało właśnie tylko manewrowanie pistoletem we wszystkie strony i trzymaniem spustu pistoletu do połowy.
wcześniej miałem audi i przy wlewie był odpowietrznik. może w 7-ce też jest gdzies... ?
dragon
Odpowietrznik paliwa zdaje mi się,że znajduje się w tylnym lewym nadkolu (strona kierowcy) przynajmniej u mnie bo pamiętam jak rozbierałem tył. Mam bemkę z 98r.
Może to ci pomoże : RealOEM.com * BMW E38 750i EXP.TANK/ACTIVATED CARBON CONTAINER zbiornik wyrównawczy nr 1. Filtr z węglem aktywnym nr 10.
BMW V12 5.4l 750i bY Rumcajs12
Zachęcam do komentowania!
http://www.maxbimmer.pl/threads/1546...061#post170061
Pomogłempostaw mi "DZIĘKUJĘ"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)