Witamy na Forum BMW Klub - Maxbimmer

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66
    MaxPunkty: 560, Poziom: 11
    Ukończenie poziomu: 20%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 40
    Overall activity: 7.0%

Samochód
    BMW
    Punkty
    560
    Poziom
    11
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

ja tez co nieco napisze podobnie jak Wy jestem zbulwersowany tym co sie u nas dzieje , co najgorsze to to ze wszystko idzie w mega szybkim tempie do gory a moje zarobki stoja i teraz musze zdobywac kolejne "noble" z dziedziny ekonomii aby sobie jakos z tym poradzic , ale UWAGA !! ACTA to wcale nie jest sprawa polskiego rzadu , sprawa jest taka ze 6 Panstw podpisuje ACTA i reszta w UNII odgornie to przyjmuje ...i tak jest wiec to wlasnie UNIA ROBI NAM KRZYWDE, Polska moze tylko wprowadzic jakies tam klauzule co do niektorych punktow ktore nam nie odpowiadaja itd itd , rzad mowil o pakiecie ustaw chroniacych spoleczenstwo przed gigantami wiec tutaj bym wysluchal co maja do zaoferowania , tutaj jeden z kolegow napisal ze narzuca praktycznie wszystko , prawo , oplaty,doplaty itd , co do doplat to widze jak Rolnikom sie zyje ..wybaczcie nie stac mnie na 3 nowe ciagniki za pol miliona a czesto takie widuje , samochody prywatne ..nie rzadko widze aby przyjezdzali na pole mercedesem S klasa , nawet zwykly pijak i nierob ktory ma nawet nie duzy kawalek pola ok 5-10 hektarow ma dochod miesieczny NETTO 5-6 tys pln SREDNIO jesli jest SREDNI sezon , (mowa oczywiscie o tym ze te powiedzmy pol roku pracuje a pol roku szykuje pole itd) ale rozkladajac na miesiace tyle mniej wiecej ma , info z pierwszej reki bym powiedzial !

WOZ-u, rozumiem Twoja frustracje , rowniez jestem rozczarowany tym co sie dzieje i powiem na glos , glosowalem na po , ale nie oddalbym wladzy w rece czlowieku dzieki ktoremu gaz nam podrozal 4 razy i to dosc znacznie ! ze musielismy korzystac z zapasow naszych i podpisac kolejne niekorzystne umowy oczywiscie za "podskakiwanie" , obrazanie kanclerz niemiec tez nie sadze aby to byl dobry pomysl. wyobrazasz sobie ze po kilku takich "fikolkach" w koncu ktos by sie zdenerwowal i zbrojnie nas zneutralizowal ? bo ja sobie to potrafie wyobrazic, powiem wprost nie ma na kogo glosowac od 20 lat te same twarze

powiedzcie co zrobic aby wyjsc z uni ?! bo to jest moim zdaniem problem i tak glosowalem na TAK - tyle ze jak jeden z kolegow napisal mialo to wygladac zupelnie inaczej !!!!
    Ostatnio edytowane przez Mazi ; 31 sty 2012 o 02:58

Klubowicz
    MaxPunkty: 5,475, Poziom: 47
    Ukończenie poziomu: 63%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 75
    Overall activity: 100.0%

Samochód
    чёрный бумер
    Punkty
    5,475
    Poziom
    47
    Postawione Piwa
    52
    Wypite Piwa
    148

Wpisy
    2

Domyślnie

Cytat Napisał Mazi Zobacz post
    powiedzcie co zrobic aby wyjsc z uni ?! bo to jest moim zdaniem problem i tak glosowalem na TAK - tyle ze jak jeden z kolegow napisal mialo to wygladac zupelnie inaczej !!!!
    No właśnie , chętnie zagłosuję na kogoś kto nas z tego ***** wyciągnie

Samochód
    BMW
    Punkty
    560
    Poziom
    11
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

o tyle dobrze ..... egzekucja zawieszona ...zobaczymy co wymysla dalej ...

"Internauci mają rację" - Tusk zawiesza ratyfikację ACTA - Wiadomości - WP.PL

Przyjaciel forum
    MaxPunkty: 1,450, Poziom: 21
    Ukończenie poziomu: 50%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 50
    Overall activity: 26.0%

Samochód
    Bmw e36 coupe
    Punkty
    1,450
    Poziom
    21
    Postawione Piwa
    8
    Wypite Piwa
    43

Domyślnie

Tusk przyznał ze acta była zła bo uderzała w społeczeństwo to pierwsza duża porażka Donalda JESTEŚMY GÓRĄ TERAZ KOLEJ NA PALIWA

Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 1,560, Poziom: 22
    Ukończenie poziomu: 60%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 40
    Overall activity: 17.0%

Samochód
    BMW 530D E60 259KM, 620Nm
    Punkty
    1,560
    Poziom
    22
    Postawione Piwa
    76
    Wypite Piwa
    41

Domyślnie

Jak sie grunt pod nogami pali to tak jest, bylo trzeba nie doprowadzac w ogole do takiego stanu rzeczy, to przynajmniej ludzie by sie nie nawk...

Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 3,349, Poziom: 35
    Ukończenie poziomu: 99%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 1
    Overall activity: 46.0%

Samochód
    e39 520i touring M52b20TU
    Punkty
    3,349
    Poziom
    35
    Postawione Piwa
    29
    Wypite Piwa
    150

MaxPunkty: 727, Poziom: 14
    Ukończenie poziomu: 27%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 73
    Overall activity: 8.0%

Samochód
    530D Touring
    Punkty
    727
    Poziom
    14
    Postawione Piwa
    4
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

Cytat Napisał Mazi Zobacz post
    ja tez co nieco napisze podobnie jak Wy jestem zbulwersowany tym co sie u nas dzieje , co najgorsze to to ze wszystko idzie w mega szybkim tempie do gory a moje zarobki stoja i teraz musze zdobywac kolejne "noble" z dziedziny ekonomii aby sobie jakos z tym poradzic , ale UWAGA !! ACTA to wcale nie jest sprawa polskiego rzadu , sprawa jest taka ze 6 Panstw podpisuje ACTA i reszta w UNII odgornie to przyjmuje ...i tak jest wiec to wlasnie UNIA ROBI NAM KRZYWDE, Polska moze tylko wprowadzic jakies tam klauzule co do niektorych punktow ktore nam nie odpowiadaja itd itd , rzad mowil o pakiecie ustaw chroniacych spoleczenstwo przed gigantami wiec tutaj bym wysluchal co maja do zaoferowania , tutaj jeden z kolegow napisal ze narzuca praktycznie wszystko , prawo , oplaty,doplaty itd , co do doplat to widze jak Rolnikom sie zyje ..wybaczcie nie stac mnie na 3 nowe ciagniki za pol miliona a czesto takie widuje , samochody prywatne ..nie rzadko widze aby przyjezdzali na pole mercedesem S klasa , nawet zwykly pijak i nierob ktory ma nawet nie duzy kawalek pola ok 5-10 hektarow ma dochod miesieczny NETTO 5-6 tys pln SREDNIO jesli jest SREDNI sezon , (mowa oczywiscie o tym ze te powiedzmy pol roku pracuje a pol roku szykuje pole itd) ale rozkladajac na miesiace tyle mniej wiecej ma , info z pierwszej reki bym powiedzial !
    Co do Twojej wypowiedzi, to zgodze się apropo ACTA ale drugą częścią to dowaliłeś stary...tak sie składa , że mój Tata ma taki kawałek ok 10 hektarów jak wspomniałeś i zastanów się co piszesz, bo takich bzdur dawno nie słyszałem,eskami to latają ale wielohektarowi chyba, posiadający czyt. kilkaset h a nie tacy ludzie. Twoje "info" z 1 reki...bez komentarza

Samochód
    BMW
    Punkty
    560
    Poziom
    11
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

rolnikiem nie jestem , nie wiem do czego sa jakie doplaty kiedys kolega ktory jest bezposrednio w temacie mi tlumaczyl do czego sa jakie doplaty i co sie "oplaca miec" a czego sie "nie oplaca" ze wzgledu na oplaty ,dochodzy,sprzedaz itd itd i z tego co on zarabial wnioskuje ze albo mial jakis drugi interes nielegalny albo po prostu zna sie na rzeczy i wie gdzie szukac pieniedzy ,i propo 1 reki to nie bede Ci udowadniac, ale tak jest , nie jest to dla mnie wyrocznia ale podchodze jak do wszystkiego z lekkim dystansem wiec po prostu moze dostalem przejaskrawione info ale nie sadze.

jesli sie pomylilem w osadzie Twojej osoby , to przepraszam , nie znam sie za co sa jakie doplaty mowie co slyszalem i tego co widze na codzien bo mieszkam "wsrod pol"
    Ostatnio edytowane przez Mazi ; 04 lut 2012 o 18:27

Przyjaciel Klubu
    MaxPunkty: 3,349, Poziom: 35
    Ukończenie poziomu: 99%,  Maxpunkty potrzebne do następnego Poziomu : 1
    Overall activity: 46.0%

Samochód
    e39 520i touring M52b20TU
    Punkty
    3,349
    Poziom
    35
    Postawione Piwa
    29
    Wypite Piwa
    150

Domyślnie

z tymi eskami przesadziłeś,ale to prawda,na unii najlepiej rolnicy wyszli,ale też nie wszyscy,na pewno nie tacy,co to mają klin pod lasem i dwie świnki,tacy stracili

Samochód
    BMW
    Punkty
    560
    Poziom
    11
    Postawione Piwa
    0
    Wypite Piwa
    2

Domyślnie

oczywiscie

Ci co maja 2-3 hektary 4 swinie i 2 krowy to nie mowie ze im sie super wiedzie.

ale majac 20-25 hektarow to raczej chyba nie mozna juz narzekac.

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia