Maciej Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Mam pytanie - jakie "ET" powinny lub mogą mieć felgi ALU (16",17",18") do BMW E34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Do E34 Et 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 patrzac nam poprzeczny przekrój koła wymiar ET to odległość przylgni piasty od srodka wyznaczonego między rantami wewnętrznym a zewnetrznym. do e 34 niekoniecznie et 20 choc moze być i nie zalezy on od rozmiaru srednicy koła w calach.16 17 18 19 mogą mieć ten sam et.trzeba tylko uwazać by o nadkola przy skrecie nie tarło (dystanse wszystkiego jednak nie załatwią) ja w swojej mam et 11.(szprychy z szerokim rantem). et moze byc nawet na minusie ale to juz wtedy jest byczo szeroki rant zewnetrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Standardowo miały ET 20. Oczywiście mozna kombinowac z mniejszym lub większym ale to zawsze będzie już sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi