mwlosik Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witajcie, Serdecznie pozdrawiam wszystkich pasjonatów śmigiełka. Ja jeszcze nie jeżdżę BMW, ale przymierzam się. Trafiłem na forum za sprawą forumowicza Foresta, którego znam już od pewnego czasu. Ja próbuję zarazić go pasją do języka - a on zaraził mnie pasją do BMW. Całkiem dobrze się składa ponieważ w tym roku (okolice czerwiec/lipiec)planuję zakup swojego wymarzonego BMW serii 1. Zauważyłem że temat o "jedynce" jest bardzo skąpy (delikatnie mówiąc) ale pewnie wielu z Was ma jakieś tam pojęcie o interesującym mnie samochodzie. Mam nadzieję że temat się zacznie rozbudowywać gdy tylko auto będzie w moich rękach. Zamierzam trochę pokręcić się na forum i poszukać rzeczy które mogą mi się przydać do podjęcia właściwej decyzji o zakupie. Jestem absolutnie napalony na BMW serii 1 (5-drzwiowy) - nie wiem który silnik konkretnie (116i / 120d / 118d.... sam nie wiem). Opinie chodzą różne i już sam nie mam pojęcia kogo słuchać... Do przeczytania. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witaj kolego Foresta Jeżeli chodzi o namowe na BMW to słuszna sprawa, ale zebyś Ty go na język namawiał ? hehe Ciekawe dlaczego Seria 1 moze i ma cos w sobie ale na krótką mete wydaje mi sie. O gustach jednak nie dyskutuje się. Jak kupisz lub zrobisz na M |Pakiet bedzie luks, a model czy 118d czy 120d to bedziuesz zadowolony przy czym 120d mocniejszy bedzie jak wiadomo. Najwazniejsze bys kupił zadbany egzemplarz technicznie jak i wizualnie wtedy będzie służył. Mimo wszystko baardzo chętnie powitamy Jedynke wśród nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Heja Jedynak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema skapy, to malo powiedziane, ja bym raczej uzyl okreslenia pusty pierwsza 1 na forum, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Łelkam maj ticzer englisz klas. Aj hołp dat ju łil fajnd jor ideal kar end ju łil be ariwing for our club spot's. Gud lak for jur serch. P.S. Rozumiem, że ten semestr mam zaliczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jestem absolutnie napalony na BMW serii 1 (5-drzwiowy) - nie wiem który silnik konkretnie (116i / 120d / 118d.... sam nie wiem). Opinie chodzą różne i już sam nie mam pojęcia kogo słuchać... Ja bym tam wcisnal cos takiego i na dodatek pozmienial conieco.. :twisted: http://www.maxbimmer.pl/threads/13121-sprzedam-czesci-328i?p=133250#post133250 ...ale ja mam cos nieteges pod deklem . Tam czy owak, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 witam BMW 1 TO NAWET FAJNY WUZEK 120D ROBI DOBROM ROBOTE A pozatym jedynka jest molo awaryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 hejj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 siemka ... nie przejmuj sie, ja tez tu trafilem przez Foresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Siemasz , jedynka wygląda fajnie , w QP-ei<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 siemma, w wersji 3d przypomina trochę Z3coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Łelkam maj ticzer englisz klas. Aj hołp dat ju łil fajnd jor ideal kar end ju łil be ariwing for our club spot's. Gud lak for jur serch.P.S. Rozumiem, że ten semestr mam zaliczony? kolego mwlosik... Tobie slabo wychodzi namawianie Foresta czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi