TomiTomi Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, Czy jest ktoś w stanie użyczyć taki czujnik na podmianę do mojego auta. Montaż demontaż nie jest podobno skomplikowany i nie trzeba błędów w kompie kasować. Chce sprawdzić czy to nie przyczyna gaśnięcia mojego auta. Oczywiście we Wrocławiu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 oj kolego czuje,ze bedziesz mial mnostwo propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie kojarzę nikogo z E39 530d z Wrocka. To silnik M57? Jeśli tak to daj mi znac, jestem do jutro we Wrocławiu w okolicach starego portu, możemy się ustawic na podmiankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi