Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie dziś pomyślałem jak widzicie przerobienie e61?

Duzo jest e34,e36,e46 itp ale np e60 czy e61 mało.

I tak mnie zastanawia że mamy np.e61.

Ot taka zwykła

bmw5e61touring525xi1.jpg

Jest kilka opcji:

-całe auto w czarnym karbonie

-całe auto w białym karbonie+czarny dach+plus czarne koło a może srebrne koło

-całe auto w białym macie,może czarny dach w macie,albo w carbonie

A może całkiem inne pomysł?

Jak widzicie takie auto i w jakim zestawieniu?

W ogole zacznijmy od tego, jaki ma byc kolor tego E61. Na pewno odpusc sobie dawanie carbonu na cale auto, bo to jest lekka przesada, zdecydowanie jestem za karbonem, ale on ma pelnic role takiego robiacego wrazenie detalu. Teraz w modzie jest dawanie folii, wiec generalnie sam myslalem nad zrobieniem auta biala folia i carbonowy dach, z tym ze nie widze tutaj zadnej folii carbonowej, tylko prawdziwy z krwi i kosci carbon ;) No i jesli chodzi o fele, to ciezko bedzie znalezc cos fajnego, sam szukalem duzo czasu, w miedzyczasie wpadlem na mine, ale skonczylo sie dobrze i z doswiadczenia powiem, ze mniej niz 19 roboty nie robi. Moje 18 cali podobalo sie do momentu kiedy przymierzylem aktualne 19 ;) Ogolnie z tym autem idzie ladnie pokombinowac, tylko ze poki co dostepnosc ciekawych rarytasow na polskim rynku jest jeszcze kiepska...