cobi Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Tak sobie dziś pomyślałem jak widzicie przerobienie e61? Duzo jest e34,e36,e46 itp ale np e60 czy e61 mało. I tak mnie zastanawia że mamy np.e61. Ot taka zwykła Jest kilka opcji: -całe auto w czarnym karbonie -całe auto w białym karbonie+czarny dach+plus czarne koło a może srebrne koło -całe auto w białym macie,może czarny dach w macie,albo w carbonie A może całkiem inne pomysł? Jak widzicie takie auto i w jakim zestawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 W ogole zacznijmy od tego, jaki ma byc kolor tego E61. Na pewno odpusc sobie dawanie carbonu na cale auto, bo to jest lekka przesada, zdecydowanie jestem za karbonem, ale on ma pelnic role takiego robiacego wrazenie detalu. Teraz w modzie jest dawanie folii, wiec generalnie sam myslalem nad zrobieniem auta biala folia i carbonowy dach, z tym ze nie widze tutaj zadnej folii carbonowej, tylko prawdziwy z krwi i kosci carbon No i jesli chodzi o fele, to ciezko bedzie znalezc cos fajnego, sam szukalem duzo czasu, w miedzyczasie wpadlem na mine, ale skonczylo sie dobrze i z doswiadczenia powiem, ze mniej niz 19 roboty nie robi. Moje 18 cali podobalo sie do momentu kiedy przymierzylem aktualne 19 Ogolnie z tym autem idzie ladnie pokombinowac, tylko ze poki co dostepnosc ciekawych rarytasow na polskim rynku jest jeszcze kiepska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Cała w czarny mat, felga 20" z małym ET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 A prosim bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 czarna felga: brak! i za to minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi