kichu2005 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam. Mam problem z audio. Posiadam dużą navi z TV. Od poczatku jak kupilem auto po włączeniu TV obraz super a dzwiek jak ok ale czesciej pisk jak h...:cry: Jak na radiu zmniejszałem bas ponizej polowy to tez ten pisk. Teraz juz wcale nie mam glosu i nawet nie moge wlaczyc radia tak by kolo pokretla swiecila ta pomaranczowa kontrolka. Chcialbym sprawdzic wzmacniacz tylko gdzie on jest. Po lewej stronie w bagazniku jest tylko DVD komp do TEL komp do TV i chyba komp do radia. A w tym miejscu gdzie powinien byc wzmacniacz jest puste miejsce. Moje bum to sedan z 2003r e39. Prosze o pomoc gdzie wzmacniacz i co z tym glosempytanie_bmw. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W e39 to nie wiem, ale u mnie w e46 jest też z lewej strony, ale pod tapicerką, a nie na wierzchu za tą klapką co navi i zmieniarka (jest tak jakby pod nimi, trzeba rozebrać tapicerkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 u mnie to samo. co prawda to tez e46 ale powinno byc podobnie. pod tapicerka w bagazniku z lewej strony powinien byz wzmacniacz ale ja zeby do niego dojsc musialem wyciagac tuner tv i zmieniarke bo wzmacniacz jest tkj za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2005 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 zgadza sie powinien byc z lewej strony, widzialem w paru autach a u mnie go nie ma . lecz tam gdzie powinien byc za tv i zmieniarka jest tylko puste miejsce na wzmacniacz a wzmacniacza ni h.. nie ma. to gdzie go schowali. to juz ostatnie egzemplarze bo to 2003r z czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 http://www.realoem.com/ tam wpisz ostatnie znaki vinu i znajdziesz gdzie masz wzmacniacz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi