jaro74lubin Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 witam,zachciało mi sie mycia silnika,po umyciu kontrolka raz miga raz świeci w kazdym razie ładowania nima bo aku klękł, macie moze jakis pomysl czy to alternator czy regulator, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 dawno temu to umyłeś ?? może musi wyschnąć dobrze!!! ja jak myłem to go w reklamówki owinąłem i nic się nie stało!!!! jeśli coś poszło to z pewnością diody!!! a tak na przyszłość to otwieraj temat tam gdzie jest jego miejsce a nie jak wcześniej w seri3 e30!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro74lubin Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 mylem wczoraj rano,dzisiaj myslalem ze cos sie zmieni ale kicha,a o co chodzi z tymi diodami,da sie to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 najpierw wyciągnij go!!! nie jest to problem bo jest prawie na wierzchu!!!:)naprawić się da!! i najlepiej daj komuś kto się zna bo sam raczej ich nie wlutujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jaro74lubin,po umyciu silnika powinieneś odrazu dobrze go wydmuchać. Na 99% padł alternator. Teraz pozostał tylko dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 I co miałem racje to alternator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi