kuma325i Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam! szukałem troche info po google odnosnie felg motor sport e36... sprzedaje chlopakowi felgi mam taki wzor jak te przykladowe z aukcji http://allegro.pl/felgi-bmw-motorsport-m3-17-5x120-i1928397484.html szukalem po forach i niby oryginalne motor sporty maja 7.5 cala a moje maja 8jh2 nie maja wyryte z tylu zadnego znaczku bmw jedynie kilka oznaczen made in germany oraz hótzel m 8017. bywaly ponoc podrobki tych modeli i mam troche watpliwosci... nie znam sie na tym dlatego pytam, czy w ogole nie mialy zadnego oznaczenia bmw. dzwoni i pyta czy jest wyryte ,,bmw,, z tylu i metlik mi w glowie zrobil i sam teraz nie wiem czy w ogole kiedys tam taki napis byl jaki on oczekuje...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi