oki.tychy Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) witam Drodzy koledzy czy auto przedstawione poniżej z linka jest wam znane? dowiedziałem się iż auto pochodzi z łodzi od osoby prywatnej, obecnie stoi w tychach a właściciel (mieszka w bielsku) sprzedaje je ponieważ nie wyrabia na paliwo (gaz sekwencja). posiada ją około 3 miesiące. http://otomoto.pl/bmw-740-bmw-740-full-opcja-gaz-zamiana-C21888956.html z góry dzięki za info. pozdrawiam. Edytowane 24 Listopada 2011 przez oki.tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 yyyy nie widzę linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki.tychy Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 już dodałem ale ze mnie gapa :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 napisz do gościa żeby Ci podesłał więcej fot....całe profile...przód..tył...boki....i chociaz komore silnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki.tychy Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 postaram się zdobyć nr VIN to na pewno coś powie o aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi