Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co sądzicie na temat kupna " zmieniarki" SD, USB do e46. Mam radio Professional CD, lecz nie widzi mi się nagrywać co tydzień innej płyty.

Czy takowa zmieniarka poprawi jakość dźwięku ( w sumie to ona będzie odtwarzała piosenki, a tak bynajmniej mi się wydaje). Myślałem nad kupnem dobrej klasy radia, lecz nie che psuć wyglądu deski rozdzielczej, a nie mam pojęcia jak podłączyć drugie radio i oddzielić panel od reszty żeby schować panel w schowku przy zapalniczce a resztę radia umiejscowić w schowku pasażera.

Zastanawiałem się nad

NEW ! ZMIENIARKA MP3 SD USB BMW E46 E39 E38 X3 X5 (2010184069) - Aukcje internetowe Allegro

Zmieniarka MP3 Xcarlink BMW 3 5 X5 E46 E39 USB SD (2007910397) - Aukcje internetowe Allegro

Liczę na waszą pomoc

Pozdrawiam KrzysiniO

ja tez mam u siebie taka zmieniarke, i jestem z niej bardzo zadowolony. Czyta praktycznie wszystkie formaty muzyczne. Jest mala a podlaczenie tego jest banalnie proste. Jedyna wada jest taka ze dobrze pomyslec o jakims filtrze bo jednak gdzies jest przebicie silnika. Poza tym dzwiek jest idealny.

dobra w końcu coś nagrałem:) hehe niestety moja nokia nie nagrywa w hd:) hehe ale zawsze coś:)

niby można nagrywać do 6 folderów (cd) ale jak widać jest myk z większą ilością:) ja mam 7CD:) trzeba przeskoczyć na ostatnią piosenkę w 6cd i dać następną to folder wskoczy na 7 cd:) i jak widać jest na samym początku filmu nieraz komunikat ( no magazine) ale wystarczy wył zapłon i włączyć ponownie aby znów grało!! najlepiej czyta mi pendrive 2gb kingstona:):4:

[video=youtube_share;JIZNc0BhG8U]

Pewnie na początku nowego roku sprawie sobie takie cudo. A działają Ci przyciski z kierownicy?? Już mnie trochę denerwuje ciągłe nagrywanie i zmienianie płyt. A tu takie małe coś i jest git. To z tego co widzę na twoim filmiku za który dziękuje, zmieniareczka jest trochę większa od telefonu komórkowego. Zażyczyło Ci się że piosenka się przycięła, albo nie chciało odczytać??

zdarzyło się pare razy przez pół roku:) hehe np minie chce czytać dłuższych setów (nie zawsze) a u Energi-ego normalnie czyta:)

jak jest zbliżenie na licznik to wtedy przyciskami na kierownicy sterowałem. normalnie nie pokazuje na zegarach piosenki tylko jak multi funkcją przełączam..:)urządzenie jest wymiarów paczki fajek:) trzymam w schowku do filmiku wyciągnąłem:):4: