Krzysinio Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam Co sądzicie na temat kupna " zmieniarki" SD, USB do e46. Mam radio Professional CD, lecz nie widzi mi się nagrywać co tydzień innej płyty. Czy takowa zmieniarka poprawi jakość dźwięku ( w sumie to ona będzie odtwarzała piosenki, a tak bynajmniej mi się wydaje). Myślałem nad kupnem dobrej klasy radia, lecz nie che psuć wyglądu deski rozdzielczej, a nie mam pojęcia jak podłączyć drugie radio i oddzielić panel od reszty żeby schować panel w schowku przy zapalniczce a resztę radia umiejscowić w schowku pasażera. Zastanawiałem się nad NEW ! ZMIENIARKA MP3 SD USB BMW E46 E39 E38 X3 X5 (2010184069) - Aukcje internetowe Allegro Zmieniarka MP3 Xcarlink BMW 3 5 X5 E46 E39 USB SD (2007910397) - Aukcje internetowe Allegro Liczę na waszą pomoc Pozdrawiam KrzysiniO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ktos tu zakladał xcarlinka i chyba jest zadowoony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Carlink jest okej nazywasz pliki CD1 CD2 CD3 itd. w każdym folderze ładujesz 99 utworów i śmigasz też zamierzam sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja mam x carlinka i ma pare niedociągnięć ale daje rade;):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 A jak z jakością dźwięku?? Poprawiła się czy to samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Carlink jest okej nazywasz pliki CD1 CD2 CD3 itd. katalogi, nazywasz tak katalogi nie pliki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A jak z jakością dźwięku??Poprawiła się czy to samo?? ja od razu montowałem suba i wzmacniacz więc jest o niebo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 musze sie w to chyba wyposarzyc... to sie podlacza zamiast seryjnej zmieniarki? i wtedy mozna ja wygonic z bagaznika? p.s. co myslicie o tej? Zmieniarka MP3 USB SD VAG BMW Honda Mazda Toyota (2000816890) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Kosa tak właśnie katalogi nazywasz CD01 CD02 CD03 itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 był do tego temat, łącznie z próbami przeróbki radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 jeśli chcecie to nagram filmik jak to gra u mnie z biznesem:):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak byś mógł to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dziś mam padniętą baterie:) a i sam jestem padnięty :)bmw_beer:drunk: jutro do kolacji będzie:) pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ja tez mam u siebie taka zmieniarke, i jestem z niej bardzo zadowolony. Czyta praktycznie wszystkie formaty muzyczne. Jest mala a podlaczenie tego jest banalnie proste. Jedyna wada jest taka ze dobrze pomyslec o jakims filtrze bo jednak gdzies jest przebicie silnika. Poza tym dzwiek jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Energy mam rozumieć że lepszy niż z radia jak by była plyta włożona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 moim zdaniem dzwiek mp3 ma lepsza lub taka sama jakosc dzwieku co cd. ale to kwestia czestotliwosci danego pliku.. Dla mnie dzwiek jest idealny. Jak bedziesz na spocie 30.12 to sam bedziesz mogl uslyszec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wątpie że będę ;-) Mam zaplanowany urlop i wyjeżdżam w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 kurde sprzecik ciekawy , ale ja juz mu zapodalem na alpine podpialem zmieniarke na 6 plytek mp3. takze maxa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 dobra w końcu coś nagrałem:) hehe niestety moja nokia nie nagrywa w hd:) hehe ale zawsze coś niby można nagrywać do 6 folderów (cd) ale jak widać jest myk z większą ilością ja mam 7CD:) trzeba przeskoczyć na ostatnią piosenkę w 6cd i dać następną to folder wskoczy na 7 cd:) i jak widać jest na samym początku filmu nieraz komunikat ( no magazine) ale wystarczy wył zapłon i włączyć ponownie aby znów grało!! najlepiej czyta mi pendrive 2gb kingstona:):4: [video=youtube_share;JIZNc0BhG8U] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 chopaki z olesnicy gora................jak bede na wiejskiej to sie spotkamy pokazesz mi to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 spoko codziennie jeżdżę do pracy do Nieciszowa:) więc śmigam 2 razy dziennie wiejską:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 a co ty w nieciszowie działasz kolezko????? heh poza tym na wiejskiej jest jeszcze jeden kolo co ma e36 cabrio czerwona kojazysz badz znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pewnie na początku nowego roku sprawie sobie takie cudo. A działają Ci przyciski z kierownicy?? Już mnie trochę denerwuje ciągłe nagrywanie i zmienianie płyt. A tu takie małe coś i jest git. To z tego co widzę na twoim filmiku za który dziękuje, zmieniareczka jest trochę większa od telefonu komórkowego. Zażyczyło Ci się że piosenka się przycięła, albo nie chciało odczytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 zdarzyło się pare razy przez pół roku:) hehe np minie chce czytać dłuższych setów (nie zawsze) a u Energi-ego normalnie czyta:) jak jest zbliżenie na licznik to wtedy przyciskami na kierownicy sterowałem. normalnie nie pokazuje na zegarach piosenki tylko jak multi funkcją przełączam..:)urządzenie jest wymiarów paczki fajek:) trzymam w schowku do filmiku wyciągnąłem:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi