kozin09 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czy zdarza Wam sie, że filmiki na YT sie zacinają np nawet w rozdzielczość 360p mimo w miarę przyzwoitej prędkośći. Ja mam 6mbit/sek i czasamii nie da sie ogladać, a czasami w rozdzielczości 720hd śmigają. Dodam, że jak włączego jakiegoś SpeedTesta to wynik pomiaru prędkości jest przyzwoity. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja u sandry mam 9mbit/s i nie moge nieraz w hd oglądnąć!!! (720hdlolol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chyba serwer obciąząny jest czasami....:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Też tak mam od kilku dni. Myślałem że net mi muli bo mam radiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Też mam radiówkę 1mb w nocy 2mb i bez problemu oglądam wszystko na youtube ale zawsze daję pauze i czekam aż załaduje się cały filmik bo często oglądanie idzie szybciej niż ładowanie filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Też mam radiówkę 1mb w nocy 2mb i bez problemu oglądam wszystko na youtube ale zawsze daję pauze i czekam aż załaduje się cały filmik bo często oglądanie idzie szybciej niż ładowanie filmu .. no własnie chodzi o to by nie czekac ale oglądac na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 możliwe że komp może być już leciwy i dlatego tnie??:4:pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja mam 2mb i raczej nie zdarza się żeby przycinał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No Core 2 Duo 2,53Ghz na 2,8 zrobiony, 2x1Gb ramu 1066 mhz Dual Channel, Gainaward 9800GT, Win 7 Pro wiec chyba nie to :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 no raczej nie to:) hehe ostatnio dużo osób siedziało w domu (święta i sylwek) więc może jakieś przeciążenie było:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja też mam jak Jaro 2mb i ,żadko zdaża się przycinka , tylko od 720hd wzwyż , nawet teraz playlista leci i jest git :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Komp nie ma nic do rzeczy chłopaki przyjaciel pracuje dla dialogu i ma na chacie 30MB łącze i na nic nie czeka mało tego zabrał mnie kiedyś do takiego domku (rozdzielni) w której idą światłowody po 1GB/s i wiecie co podpiął mojego laptopa tam pod jedne z gniazd i przy otwieraniu czego tam wpisałem wcale nie czekałem na reakcje po prostu wciskasz enter i otwarte co chcecie...Jak macie dialog w domu i pociągnięty pod blok czy dom światłowód dowiedzcie się o łącze 100MB/s za jakoś ok 150zł to na nic nie będziecie czekać hehe ja sam mam na wiosce tylko radiówkę bo nie ma nic innego ale lubi się co się ma jak lepszego nie ma jeśli 150zł to dużo weźcie np z sąsiadem na pół i podzielcie łącze na pół proste ? hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Komp nie ma nic do rzeczy chłopaki przyjaciel pracuje dla dialogu i ma na chacie 30MB łącze i na nic nie czeka mało tego zabrał mnie kiedyś do takiego domku (rozdzielni) w której idą światłowody po 1GB/s i wiecie co podpiął mojego laptopa tam pod jedne z gniazd i przy otwieraniu czego tam wpisałem wcale nie czekałem na reakcje po prostu wciskasz enter i otwarte co chcecie...Jak macie dialog w domu i pociągnięty pod blok czy dom światłowód dowiedzcie się o łącze 100MB/s za jakoś ok 150zł to na nic nie będziecie czekać hehe ja sam mam na wiosce tylko radiówkę bo nie ma nic innego ale lubi się co się ma jak lepszego nie ma jeśli 150zł to dużo weźcie np z sąsiadem na pół i podzielcie łącze na pół proste ? hehe. .. no do mnie na wioche taka technologia jeszcze nie dotarła tez mam net radiowy od lokalnego dostawcy, geeralnie nie narzekam, teraz YT też smiga i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak mi synuś systema zaczadził jakimś szitem to nic mi nie chciało się ładować łącznie z googlami :bag: może czas na formacik? a jak lubicie polską filmotekę na YT to polecam Kanaal van polskietodobre1 - YouTube i bez nerwiącego buforowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 .. no do mnie na wioche taka technologia jeszcze nie dotarła tez mam net radiowy od lokalnego dostawcy, geeralnie nie narzekam, teraz YT też smiga i jest ok. Mogę napisać dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To ja mogę pochwalić się łaczem 100MB jest dobrze, polecam, znaczna różnica miedzy poprzednim 10mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jest godz 6:37, dzien wolny od pracy - zapuściłem filmik z YT w 720HD i pasek buforowania leci jak szalony, może czasami za dużo użytkowników jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To ja mogę pochwalić się łaczem 100MB jest dobrze, polecam, znaczna różnica miedzy poprzednim 10mb. Kevin ale taka realna szybkość jaka jest?? czy osiąga te 100mb/s ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kevin ale taka realna szybkość jaka jest?? czy osiąga te 100mb/s ?? jest, korzystałem u znajomoego kiedyś z neta 30mbit/sek no faktycznie robi robotę - klik i jest cała strona ze wszystkimi animacjami zdjeciami itp, wiec 100 Mbit to już wiecej niż komfortowo. PS: gdyby strony wyglądały tak jak 17 lat temu Warsaw University, Faculty of Physics home page. to by 26kB wystarczyło do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja mam 6mb i ostatnio bardzo mi zamulał dałem do kolesia i się okazało ze za dużo pierdół mam w kompie i nigdy nie był odkurzany a ja jestem w tym zielony i nie wiedziałem ze kompa trzeba od czasu do czasu wyczyścić pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Realnie jestr ok. 56mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Takie szybkie łącza to miałem kiedyś jako student PWr (korzystało się z komputera wujka profesora). Rzeczywiście robi to robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi