Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdarza Wam sie, że filmiki na YT sie zacinają np nawet w rozdzielczość 360p mimo w miarę przyzwoitej prędkośći.

Ja mam 6mbit/sek i czasamii nie da sie ogladać, a czasami w rozdzielczości 720hd śmigają.

Dodam, że jak włączego jakiegoś SpeedTesta to wynik pomiaru prędkości jest przyzwoity. pytanie_bmw

Też mam radiówkę 1mb w nocy 2mb i bez problemu oglądam wszystko na youtube ale zawsze daję pauze i czekam aż załaduje się cały filmik bo często oglądanie idzie szybciej niż ładowanie filmu :)

.. no własnie chodzi o to by nie czekac ale oglądac na bierząco ;)

Komp nie ma nic do rzeczy chłopaki przyjaciel pracuje dla dialogu i ma na chacie 30MB łącze i na nic nie czeka :) mało tego zabrał mnie kiedyś do takiego domku (rozdzielni) w której idą światłowody po 1GB/s i wiecie co podpiął mojego laptopa tam pod jedne z gniazd i przy otwieraniu czego tam wpisałem wcale nie czekałem na reakcje po prostu wciskasz enter i otwarte co chcecie...Jak macie dialog w domu i pociągnięty pod blok czy dom światłowód dowiedzcie się o łącze 100MB/s za jakoś ok 150zł to na nic nie będziecie czekać :) hehe ja sam mam na wiosce tylko radiówkę bo nie ma nic innego ale lubi się co się ma jak lepszego nie ma :P jeśli 150zł to dużo weźcie np z sąsiadem na pół i podzielcie łącze na pół :) proste ? hehe.

Komp nie ma nic do rzeczy chłopaki przyjaciel pracuje dla dialogu i ma na chacie 30MB łącze i na nic nie czeka :) mało tego zabrał mnie kiedyś do takiego domku (rozdzielni) w której idą światłowody po 1GB/s i wiecie co podpiął mojego laptopa tam pod jedne z gniazd i przy otwieraniu czego tam wpisałem wcale nie czekałem na reakcje po prostu wciskasz enter i otwarte co chcecie...Jak macie dialog w domu i pociągnięty pod blok czy dom światłowód dowiedzcie się o łącze 100MB/s za jakoś ok 150zł to na nic nie będziecie czekać :) hehe ja sam mam na wiosce tylko radiówkę bo nie ma nic innego ale lubi się co się ma jak lepszego nie ma :P jeśli 150zł to dużo weźcie np z sąsiadem na pół i podzielcie łącze na pół :) proste ? hehe.

.. no do mnie na wioche taka technologia jeszcze nie dotarła ;) tez mam net radiowy od lokalnego dostawcy, geeralnie nie narzekam, teraz YT też smiga i jest ok.

Jak mi synuś systema zaczadził jakimś szitem to nic mi nie chciało się ładować łącznie z googlami :bag: może czas na formacik?

a jak lubicie polską filmotekę na YT to polecam Kanaal van polskietodobre1 - YouTube i bez nerwiącego buforowania :lol:

Kevin ale taka realna szybkość jaka jest?? czy osiąga te 100mb/s ??

jest, korzystałem u znajomoego kiedyś z neta 30mbit/sek no faktycznie robi robotę - klik i jest cała strona ze wszystkimi animacjami zdjeciami itp, wiec 100 Mbit to już wiecej niż komfortowo.

PS: gdyby strony wyglądały tak jak 17 lat temu Warsaw University, Faculty of Physics home page. to by 26kB wystarczyło do dzisiaj ;)

ja mam 6mb i ostatnio bardzo mi zamulał dałem do kolesia i się okazało ze za dużo pierdół mam w kompie i nigdy nie był odkurzany a ja jestem w tym zielony i nie wiedziałem ze kompa trzeba od czasu do czasu wyczyścić pytanie_bmw