jarekpater Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Panowie... jak w temacie. Chciałem wymienić połamaną atrapę zderzaka przedniego e46 po liftingu ale nie do końca wiem jak go ściągnąć. Czy są duże różnice względem zderzaka przed liftingiem? Odkręcać dwie śruby od spodu czy nie? Próbowałem odkręcać obie i nie chcą drgnąć. Ściągać zderzak z belką czy bez? Czekam na rady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W sumie to nie masz innej opcji niż ściągnąć z belką, bo żeby zfrobić to bez jej ściągania to musiałbyś zdemontować listwy ozdobne i pod nimi co jakieś 15cm masz kołeczki rozporowe, ale je ciężko wytargać. Moje zdanie takie, że więcej powera i odkręcaj śruby i dawaj całą belkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czyli muszę odkręcić te dwie śruby od spodu i ewentualne plastiki od nadkoli? Powinien się wtedy wysunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czyli muszę odkręcić te dwie śruby od spodu i ewentualne plastiki od nadkoli? Powinien się wtedy wysunąć? Dokładnie tak. robiłem to rok temu i jestem tego pewny na 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Okay. Dzięki. To jutro będę się nad nimi znęcał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak nie chcą drgnąć- to odrdzewiacz, kluczyk w rączkę i lecimy A jak bys chciał tez tylni próbować to teź z beleczką- w bagażniku po bokach są śrubki-10, tak na przyszłość jak na temacie zderzaka jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi