kozin09 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W tym sezonie zimowo jesiennym mam zamiar zregenorować swoje fegi, co myślicie by je wrzucić w taki kolor? Czy moze pozostać w oryginale? 18" M-POWER BMW 3 5 M3 M5 E60 E39 E38 5x120 (2536695731) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 wszystko fajnie ale Ty chyba rantu ni masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No fakt, ale jakby rant "odciął", tzn ta krawęź oddzielił, spolerował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 wcale nie głupie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jakos zawsze bylem zwolennikiem srebrnych felg. Poza tym pamietaj ze optycznie czarna felga wyglada na mniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ładne felgi i cena dosyć atrakcyjna i nie jest to jakiś chinski syf:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jeżeli chodzi o mnie to proponuje coś jasnego. Sam od 2 lat na zimę mam białe i efekt jak dla mnie super. A dodatkowo fela nie zmalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 wszystko fajnie ale Ty chyba rantu ni masz???? Obróć fele i będzie rant Nawet niezłe to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Szczerze mowiac, to ta fela co wkleiles masakrycznie mala sie wydaje na samochodzie. Kiedys sie nia nawet interesowalem, ale wyglada na 16 cali... Bierz moje, nie regeneruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czechu a ty ile teraz chcesz?? zeszłeś coś z ceny??:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jak dla mnie czarna felga dobrze wygląda na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 jak dla mnie to szału te felgi nie robią - kojarzą mi się z chińskimi podróbami, których pełno w tym wzorze. a jeżeli już chcesz takowe zakładać to w ori kolorze ewentualnie w jakimś graficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Daj spokuj , ja już miałem czarne i po tygodnu przemalowałem , do czarnego auta nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 bmw_1 popieram jeszcze jaśniejszy grafit by pasował ale jak nie masz rantu to myślę,że srebrne będą leżeć najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dyziu, po weselu okaze sie co mnie czeka za przyszlosc i wtedy sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za rady, faktycznie czarna fela jest optycznie mniejsza. A ja bedąc - jak pewnie wielu zauwazyło - zwolennkiem oryginału, pozostane przy fabrycznym kolorze felg;) Ale nie powiem, taka fela na zime to naprawde by było coś, więc może w przyszłości...kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi