Gość Mordulec Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak w temacie jeśli ktoś ma ochotę oznakować swoje auto naklejką klubową a nie ma jak podjechać na spota , bez problemu wyślę pocztą listem poleconym : Naklejki małe na klapę : -1zł/szt -srebrne -szare -białe Naklejki duże na szybę (długie 90cm wysokie na 3cm) : -5zł/szt -białe Wysyłka małych bez względu na ilość = 5zł Wysyłka dużych + małych bez względu na ilość = 6zł Jeśli ktoś chce odebrać jakoś w tygodniu osobiście to proszę o info na PW , jakoś po godzinie 17 możemy się umówić w okolicach Hub/Gaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ma ktoś zdjęcie dużej naklejki na szybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Chyba Dyziu miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Trochę słabo widać , ale może gdzieś się jeszcze znajdzie lepsza fotka to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 fajna by była folia naklejana od środka na szerokość paska słonecznego z nadrukiem klubu ale nie wiadomo czy ktoś takie coś robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To jest na szerokość ? czy trochę mniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To jest na szerokość ? czy trochę mniej ? Wymiarowo było na tylną szybę pod E36/E46 .... E39 niestety jest trochę szersza więc zrobił się margines po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 SZYBKA AKCJA NAKLEJKOWA Kilka osób do mnie pisało żeby spotkać się na mieście. Jak ktoś chce osobiście zakupić naklejki to dzisiaj około 17:20 umówiłem się na Parkingu pod Kauflandem (przy Armii Krajowej). Jakby ktoś mnie nie mógł wypatrzeć to będę Pauliny Żółtą BMWCorsą :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jakby ktoś mnie nie mógł wypatrzeć to będę Pauliny Żółtą BMWCorsą Szukajcie tego Pana co jest na photo po lewej stronie. happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 poznamy Cie po ryku silnika:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Szukajcie tego Pana co jest na photo po lewej stronie. happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Po avatarze to Ciężko będzie ...... .... bardziej proponuję wypatrywać kogoś o podobnym uczesaniu co ten jegomość w moim podpisie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 poznamy Cie po ryku silnika:-P:-P:-P Hehe nie lekceważ żółtej BMWCorsy ..... po starcie ze świateł miny kierowców 316i/318i bezcenne lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chyba żartujesz:4::4::4::4: A co żeś z 7 zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chyba żartujesz:4::4::4::4:A co żeś z 7 zrobił? 7-dema ma ..... hmm przerwę techniczną :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Teraz na miejskie podboje używa się małych i sprytnych autek , sam często Ibiza zasuwam po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 na miasto to fajnie mieć małe szybkie wszędzie zaparkuje a nie jakim turaskiem trza 5 min miejsca szukać Mordulec dzięki za podrzucenie naklejek happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mordulec kiedy jakiś zjazd po naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ten tydzień mam trochę przewalony , ale jakby ktoś się jeszcze znalazł , to możemy się ustawić tak jak ostatnio np. w czwartek pod Kauflandem około 17:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Siemanko,jest jeszcze opcja wysyłki naklejki? : d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 bendzie ktos mial w niedziele te duze naklejki bo chcialem dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Siemanko,jest jeszcze opcja wysyłki naklejki? : d Jak najbardziej jest opcja wysyłki , tylko mam lekkie urwanie dzwona w tej chwili , jak coś to proszę o kontakt na PW podam nr konta do wpłaty i dogadamy szczegóły bendzie ktos mial w niedziele te duze naklejki bo chcialem dwie Śliwa nas nie będzie w niedziele , ale jakbyś przejeżdżał w naszych rejonach to wdepnij po naklejki , jak coś to dzwoń to się ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dobra kierownik z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Sliwa ja mam jedną dużą jak chcesz to mogę tobie odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ok zrobiłem remanent i naklejki powoli mi się kończą , zostały mi jeszcze : MAŁE na klapę : Białe - 30 kilka sztuk Czarne - 6 sztuk Szare - 30 kilka sztuk Chrom - 8 sztuk DUŻE Białe na szybę - 8 sztuk Nowa dostawa raczej nie prędko się pojawi , więc kto pierwszy ten lepszy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi