Simon Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Pękła mi głowica i mam już nagraną nową tylko czy z 1.8 będzie pasować bo gość wie tylko że to z M40. Wizualnie silnik niczym sie nie różni ale czy głowica jest taka sama? A jak jest taka sama to czy reszta też będzie pasować{zawory, wałek)?Dzięki za pomoc. <bmw_1> Pozdro. Mam już nową głowice, silnik jest w pół rozebrany, trzeba tylko przełożyć wszystko do nowej głowicy i wrzucić szybko do auta. Czy ktoś sie zna i ma chęci aby mi pomóc to poskładać bo chciałbym żeby ten silnik znowu chodził a z rozrządem nie ma żartów. To mój tel.888315322 na razie nie mam pomysłów jak to poskładać i boje się za to brać sam ale coś zrobić muszę. Jak ktoś ma ochotę to dajcie znać, każda pomoc mile widziana. Nie moge się doczekać kiedy znowu sie przejade, hehe. Wielkie dzięki za pomoc. <bmw_2> Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 glowica walek zawory dzwignie sa takie same 16 i 18 tylko jest inny kolektor ssacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 zadzwoń jutro do mnie popołudniu to może ci jakoś pomogę w wolnym czasie :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 wizualnie mogą byc takie same tylko że srednica cylindrów w 1.8 jest większa to i w głowicy też może byc wieksza średnica.najlepiej to rozbierz i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 simon jakbyś miał czas to podrzuć mi tego torxa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi