Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się rzuca w oczy to że bezwypadkowy samochód nie ma żadnej ryski ani innej skazy na lakierze... Jasne! Wierzycie w to że bezwypadkowe, e46, 3.0d po lifcie w M-paku, z ASO i Navi 16:9 kosztuje 60% ceny takiej samej w Niemczech? I jest jeszcze po opłatach. W takie promocje to wierzyłem jak pod stół na stojąco wbiegałem... Ale ciekawe by było zobaczyć fure z bliska...

tarcze na zegary dokładane no i jedno pytanie koleś miał sparowany telefon , bo powinna się świecić czerwona diodka

po czym poznajesz , że dokładane? bo ja mam takie wnętrze i ramki są takie jak listwy czyli alu w oryginale, a jeżeli chodzi o telefon to jak ja mam sparowany to czerwona dioda zaświeca się jak gubię zasięg w telefonie.

Fura ogólnie bardzo ładna wizualnie, ale jestem na etapie oglądania furek na autoscout i tam ciężko znaleźć taki egzemplarz za taką kaskę, a więc dziwne. Dlatego zgadzam się z Soul-em że coś nie halo, bo swoją żal by mi było oddać w tej kasie,a ja mam 2.0 w klekocie :)

A widziałeś kiedykolwiek sprowadzone auto ze sparowanym telefonem , który poprzedni właściciel sprzedał w komplecie. To auto jest nie od prywatnego sprzedawcy a od handlarza.

Własnie o to chodzi Jaro dioda sie powinna plaic, jesli tego nie robi telefon jest połączony lub coś nie działa.

Jak ja mam telefon niepołączony to nic się nie świeci. Świeci się dopiero kiedy jest sparowany i tracę zasięg w telefonie. Zresztą to chyba dla Kosy jest najmniej istotne. Fakt, że auto prezentuje się łądnie,ale wydaje się trochę za tanie jak na igłę :)

ale wydaje się trochę za tanie jak na igłę

Bo to pewnie IGŁA jest tylko w ustach sprzedającego, tak naprawdę auto po przejściach o których nikomu nic nie wiadomo. Jak widać Vin nie dotarł wiec już jest podejrzenie ze przebieg odmłodniał o kilkadziesiąt tyś.