P.1980 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam! Mam możliwość kupic za jakieś 28 - 29 tyś. BMW 520 E 39 z 1998 r. po przebiegu 82000 km. Dodam ,że przebieg ten jest absolutnie pewny i wiem także ,że samochód ten nie ma przeszłości powypadkowej. Prosze o radę czy warto to kupić ?! Czy z tym samochodem bede mial troche spokoju czy moze się sypać.Przy pomne jeszcze raz ,że te 82000 to pewnik i był eksploatowany na trasach pozamiejskich. Bardzo prosze o szybka odpowiedz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 warto ... co do sypania , nie da sie tego okreslic moze sie cos sypnac a nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 witam ja 3mies temu zakupilem e39 523 z 97r.Tez ma przebieg 86 000 tyle ze mil.Jezdzi bez zarzutu,wiec wszystko zalezy od tego czy ktos o nia dbal.A powiem ci ze poprzedni wlasciciel mojej nie byl do tego sklonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 2.0 to za słaby motor :roll: Tomski napisz mi na PW jak mozesz ile płacisz ubezpieczenia i ile dałes za auto. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 e39 to minimum z 2.8 bym szukał a w tych pieniadzach chyba trafisz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi