łukasz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 witam jestem posiadaczem BMw 525tds z 93 roku, od jakiegos czasu mam probrem z centralnym zamkiem (jest to orginalny c.z. na kluczyk bez pilota) problem polega na tym ze raz zamyka sie dobze, raz wogole a czasami 1 lub 2 dzwi. Co to moze być???? pytanie_bmw czy to sterownik, czy to przekazniki- gdzie one sa??? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witaj. na 95% jest to sterownik. Znajduje on sie pod tylnia kanapa od bstrony kierowcy, taka czarna prostokatna puszka. wypinasz stary, wpinasz nowy i po kłopocie. Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz730i Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wymien sobie siłowniki zamkach i bedzie OK .Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrasek-520 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Dołączam się do przedmówców - sterownik ,mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 a moze wystarczy rozebrac boczki i przesmarowac! jezeli ma ciezko tez nie zamknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 proponuje sprawdzic czy ktorys mechanizm nie chodzi "na sucho". Mialem tak samo w moim - nie zamykal, po 2 sekundach otwieral, ewentualnie zamykal 2 drzwi. Przejrzalem mechanizmy, przesmarowalem i do dzisiaj nie ma problemow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi