komex23 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam wszystkich Klubowiczów, jakiś czas temu nabyłem 5ke 3.0dA w Mpakiecie Mam prośbę do doświadczonych użytkowników podobnych jednostek o oględziny czy wsio ok, nie miałem styczności wcześniej z takim zestawieniem: automat + 3l + sportowe zawieszenie, szczególnie teraz przed planowanym wyjazdem na wakacje - aby nie zdziwić sie niemiło i nie dotrzeć na miejsce, Jeśli ktoś miałby z 0,5h wolnego czasu i jest z okolic Świdnica- Strzegom-Dzierżóniów - pls o info będę wdzięczny za wsparcie... Jak na razie nic większego nie dolega, od czasu do czasu jakoś zaczyna inaczej pracować przy przekroczeniu 2000 obr... Dodam że jak na razie nic nie wymieniałem - tzn kolektor nie tykany/ turbina nie tykana... pozdrawiam wszystkich z góry dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kalendarz i będziesz miał wymacaną furę dogłębnie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 zaczyna inaczej pracować przy przekroczeniu 2000 obr bo później włącza ci się turbina :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Napisz przyjedź to wymacamy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komex23 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dzieki za odzew odnośnie turbiny - hehe, no tak można to również odczuć na plecach ... Ale chodziło mi raczej o inny rodzaj pracy, i jakby mniej mocy sie wyczuwa wówczas... czy to może być turbina, nieszczęsne łopatki w kolektorze , wtryski - lub może coś należy przeciścic.. dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Nie dopisuj sobie problemów, podjedź do kogoś kto ma komputer i troszkę już w życiu widział i Ci powie mniej/więcej co tam słychać. Najgorsze to szukanie na siłę usterek wiem co mówię...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komex23 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zgadza się że nie trzeba szukać dziury w całym, ale to pierwsze takie auto w mojej stajni i nie mam doświadczenia z pracą takiego motoru i osprzętu... dlatego szukam pomocy / weryfikacji doświadczonych użytkowników, którzy zdobyli wiedzę użytkując podobne auta Zatem z góry dzięki raz jeszcze jak ktoś zechciałby poświęcić trochę czasu na przetestowanie tego auta, sup[er byłóby jak ktoś dysponowałby również kompem z osprzętem aby posprawdzać parametry również podczas jazdy... Pozdrawiam zatem Wszystkim Entuzjastów Wozów ze Znakiem Śmigłahappy_bmw thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi