Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Czy są modele E36, które nie mają regulacji ?? W moim jest jakiś metalowo aluminiowy "sztinks" ale nijak go w lewo/prawo/górę/dół nie mogę ruszyć. Położenie onego sztinksa - w kulumnie kierownicy - od spodu - jakiej 20-30 cm od samego koła kierownicy. Stąd pytanie - czy ja mam coś nie tak - czy po prostu nie mam tego w wyposarzeniu... ??? :evil: Chciałem wyjąć licznik i ni hu hu... pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jak to wygląda w E-36 to nie wiem -- ale w zazwyczaj "ten" dinks trzeba mocno pociagnąć w dół i do siebie i kolumna się rusza -- jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Poszukam tego dinksa, chociaż dosyć starałem się pooglądać kolumnę, bo własnie u siebie nie stwierdziłem regulacji wysokości kolumny kierowniczej, co zresztą dosyć mnie zdziwiło. U mnie wygląda że regulacji też nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jak masz ten ''sztinks'' tak jak piszesz to masz regulacje kiery. Ja u siebie tez tylko za pierwszym razem trzeba bardzo mocno pociągnąć w stronę podłogi a potem do siebie. Kiere mozesz wtedy odsuwać albo przysuwac do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja mam tą rączkę regulacji wzdłóż kolumny kierownicy ale nie aluminiową a platikową (jak cała obudowa kolumny kier.). U mnie wystarczy ją przesunąć wzdłóż drążka w stronę pedałów i kolmna rusza się góra-dół. Sądziłem, że we wszystkich E36 tak jest... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi