Wilkov Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, sprzedam swoją trumienkę. Od roku auto w zasadzie stoi,bo na codzień jeżdzę Tdci a przymierzam się do zakupu V-ki(dziękuję Koledze od V-ek za inspirację i popchnięcie do decyzji:) ). Rok 1995,292tys. km przebiegu-prawopobnie ori-fotele w łądnym stanie,amortyzatoory ori-70%skuteczności.Sekwencyjny gaz. Auto znane w klubie-nie urywa i nigdy nie urywało wyglądem(baza na łądnego klasyka),nadrabia stanem.Z ciekawostek- ori sportowe zawieszeni i wydech. Po zrobieniu eksplotacyjnych płynów i filtrów przeczyszczona przeputnica(przycinałą się),zmieniony akumulator(nóka oczywiście),nowy rozrusznik. Cena (6500)jest do rozmów z sensownymi ludźmi(jeśli chcesz dać 3-4 tysiące to się nie dogadamy),bo wiem,że auto musi wjechać do mechanika(które używane kupowane nie musi),ale wiem,że po zrobieniu powyższych będzie ponownie niezawodnym kompanem drogi. wnetrze.jpg 29105_1353927321283_1024426668_30856029_2348737_n.jpg bunia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 wow. Wilkov się pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 bywałem,ale raczej czytając:)a na zloty,czy na rozpoczęcie sezonu głupio jechaćfwd diesel w sznurze zacnych Bi Em:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi