Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę kupić BMW rok 2008 lub 2009 sedan przede wszystkim na trasy, więc myślę że 520d w zupełności mi wystarczy. Muszę kupic z fakturą, więc mam ograniczone pole działania auto musze kupić max 68tys. Auta na które trafiłem są ode mnie odalone o kilka set km. Jestem z Zielonej Góry. Na najciekawsze wg mnie trafilem w Radomiu

BMW E60 FULL OPCJA -STAN FABRYCZNY F/V23% (3274687088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może ktoś jest z okolic Radomia i mógłby podjechać zobaczyć czy w ogóle opłaca się robić 600km (w moim przypadku).

Jeśli chodzi o zdjęcia to czy kierownica jest taka jak powinna być czy jest wymieniona?

Mój nr tel 512 291 772

kierownica jest ok, ale to auto od handlarza z Radomia, bez kogoś ogarniętego bym nie jechał. Byłem w Radomiu nawet nie tak dawno sobie wycieczkę zrobiłem, szukałem 328Ci i powiem Ci że to co dzieje się na Radomski placach to są cyrki ;) auta igły po dzwonach... Ale nie oznacza to tego ze ten egzemplarz też taki jest, musiał byś obejrzeć auto na żywo, po zdjęciach wygląda ok. Radom to gniazdo handlarzy, szczegolnie lubia sprowadzac kombinowane SZWAJCARKI ale w oczy Ci powiedzą ze auto jest igła bo tam w Szwajcari by przegladu nie przeszlo jak auto by ryse mialo! w Radomiu plac stoi na placu wiec jest po czym połazić w razie wycieczki. Pozdrawiam

Radom to gniazdo handlarzy, szczegolnie lubia sprowadzac kombinowane SZWAJCARKI ale w oczy Ci powiedzą ze auto jest igła bo tam w Szwajcari by przegladu nie przeszlo jak auto by ryse mialo! w Radomiu plac stoi na placu wiec jest po czym połazić w razie wycieczki. Pozdrawiam

No to tak jak u Nas :D