Mlody 111 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mam problem z zasilaniem pompy paliwowej w BMW e30 320i pompa jest sprawna sprawdzilem na krutko i samochód odpala nie dochodzi do niej prąd bezpiecznik jest cały niewiem tylko który przekaznik jest odniej najprawdopodobniej któryś z tych przy silniku ale niewiem w stu procetach jesli ktos mial taką awarje to prosze o pomoc <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zad Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam Przekaźnik pompy paliwa zanjaduje sie na podszybiu pod platikową osłona jest to środkowy z trzech u mnie byl bialy miedzy dwoma pomaranczowymi. W moim przypadku pompa niedostawala zasilania z powodu uszkodzonego alarmu podlaczonego do przkaznika , ktory odcinal pompe i odciąl ja na dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 111 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 dzięki sprawdze mam nadzieje ze jest tak jak mowisz bo juz mi nerwy siadają mam nadzieje ze w 320 jest tak samo dzieki <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi