Darozzzz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Panowie, miałbym wieeeelką prośbę. Oglądnął by mi ktoś ten samochód? nie chodzi o blacharkę ani środek, zależy mi głównie na silniku... Nie drogo, a byłby komplet na swapa... http://tablica.pl/oferta/bmw-e36-sedan-2-5-192km-lpg-stag-300-CID5-ID2Tvqf.html#95971ce9e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 pracuje koło goscia to podjade w poniedziałek,ale auto łatwego życia niema i wydaje mi sie ze to zwykłe m50b20. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 po stanie auta nie wygląda żeby silnik nie był zajeżdżany hmm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 po stanie auta nie wygląda żeby silnik nie był zajeżdżany hmm Tylko, ze silnik akurat byl swapowany w tym aucie i to najprawdopodobnij najnizszym kosztem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 a moze coś takiego > BMW E36 COUPE 328 2.8 z NIEMIEC (3284463687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. auto przywiozlem z niemiec osobiscie, jak chcesz komplet na swapa to nic lepszego nie znajdziesz, w tym aucie wszystko chodziło jak w zegarku. 2,5 + lpg? ciekawe czy to jezdzi jeszcze... moje 2.8 jezdzilo na Pelnym Syntetyku w DE na Valvoline a ja przeszedlem na LM 5w40 Top Tec, najmniejsza ******ła działała a środek nie ma nawet delikatnego przetarcia na fotelach po 250 tysiacach. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no tak, silnik za***i@ty... tylko że na kołach nie wrócę;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no nie wrocisz ;/ z lawetą byś musiał przyjechać. podejrzewam ze ta 2,5 sie rozleci podczas jazdy. Z tej mojej mozesz wszystko sobie wydlubac od zawieszenia, uklad hamulcowy, most tam jest suchy/nie chuczy , skrzynia i silnik do wypadku jak w zegarku, po wnętrze auta, z tym ze trzeba załatwić "przod" z m52 . Auto miało 2 właścicieli w DE, pierwszy to kobieta drugim był facet po 40-stce były plany żeby składać to 2.8 w inną budę ale przywiozłem następne śmigło, jak byś chciał coś więcej wiedzieć to numer masz w aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi