Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam w swiateczny dzien pierwszy ;] Przypomnialo mi sie ze po moim ostatnim incydencie zerwaly mi sie zaczepy migacza na reflektorze, no i jak juz bede wymianial wszystko to i gril i bede musial sciagac lampy. Bede kupowal 2 nowe szkla i przy okazji bede mial szanse wymienic takie czare nakretki od srodka lampy, sa one na koncu sruby od regulacji lampy. Czy wie ktos czy dostane je w aso, bo na realoem nie ma tych czesci z tego co przegladalem, niestety nie mam jak pokazac o co mi chodzi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 zapytaj najpierw o cenę w ASO, może się okazać że nie dość że nowe, orygnalne to do tego w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam po upojnej pasterce. Szwedu pamiętaj tylko , żeby sprawdzic jakiego typu masz lampy czy Bosch czy Zkw bo w ASO ci nie powiedzą. Oczywiście uszczelka szkła obowiązkowo do wymiany chyba , że lubisz mokrą żarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam po upojnej pasterce.Szwedu pamiętaj tylko , żeby sprawdzic jakiego typu masz lampy czy Bosch czy Zkw bo w ASO ci nie powiedzą. Oczywiście uszczelka szkła obowiązkowo do wymiany chyba , że lubisz mokrą żarówkę No uszczelka na bank przy zmianie na nowe klosze;] ostatnio jak czyscilem soczewki , czyli rozbieralem klosze to nie zmienilem ;/ ale dla nowych kloszy napewno kupie nowe uszczeli zeby bylo czysciutko od srodka na wieki lol ;] [ Dodano: 25 Grudzień 06, 15:50 ] zapytaj najpierw o cenę w ASO, może się okazać że nie dość że nowe, orygnalne to do tego w rozsądnej cenie.Pozdrawiam zapytac zapytam tylko czy oni beda wiedziec o co mi chodzi. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Obawiam się że ten element możesz kupić razem z obudową : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE61&mospid=47425&btnr=63_0273&hg=63&fg=05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 mam zkw, i zobaczymy,najwyrzej przykleje do odbyski na klej, poprostu ta nakretka ma ucha i jedno sie odlamalo i jest luzna i regulacja na tej srubie pewnie nie dziala jak powinna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 to masz zupełnie podobnie jak u mnie, też się ułamało daj znać jak z tym pozałatwiasz bo w niedalekiej przyszłoście też pewnie będę się w to bawił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi