Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki na co zwrócić uwagę?Progi, błotniki, tylna listwa pod klapą, nadkola, szyby czy oryginalne...silnik oczywiście czy są wycieki, czy coś nie stuka. Co jeszcze?Dziś jadę sprawdzić auto dla Probina. Kompa nie mam także tutaj troszkę lipa

No więc byliśmy. Autko naprawdę zadbane, akurat w momencie jak chcieliśmy oglądać stało w garażu.Odpalił od strzała, słychać tylko popiskiwanie alternatora (jest do poprawienia)był wymieniany w Lubinie i jest nowy a po chwili pracy był już prawie niesłyszalny. Mariusz swoim "pro okiem" sprawdził chyba wszystkie możliwe miejsca łącznie z tymi pod uszczelkami itp ( na nasze oko auto nie było bite)aha co ważne szyby ok. Nie ma śladu rdzy na aucie a leciutkie ryski występują tylko na lewym błotniku (pies lekko drapnął czy krzaczek jakiś)praktycznie nie widać. Środek jak najbardziej ok, kierownica nie wytarta, dźwignia zmiany biegów również, fotele spoko nie podarte i nie noszą jakiś mocniejszych śladów zużycia(wszystko w normie), dywaniki git więc wszystko wygląda naprawdę super. Klima działa, silnik pracuje równo i nie było widać żadnych wycieków...śruby w komorze kolor oryginalny. Oczywiście autko trzeba by sprawdzić u diagnosty przed zakupem ale ja na Twoim miejscu umówiłbym się bez żadnego zastanowienia. Jeżeli o czymś nie napisałem to można pytać na PW

• Lubię 1