probin Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 BMW E36 320i bardzo dobrze utrzymane (3365111878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś coś powiedzieć o tym aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na zdjęciach wygląda dobrze...Trzeba by było podjechać, posłuchać, pooglądać dokładnie, przejechać się. Mogę pomóc ale przydałby się jeszcze jakiś chętny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Może się ktoś jeszcze zlituje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Może się ktoś jeszcze zlituje..... Jak nikt nie będzie chciał jechać to jutro po pracy zadzwonię do gościa i sam pojadę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Chłopaki na co zwrócić uwagę?Progi, błotniki, tylna listwa pod klapą, nadkola, szyby czy oryginalne...silnik oczywiście czy są wycieki, czy coś nie stuka. Co jeszcze?Dziś jadę sprawdzić auto dla Probina. Kompa nie mam także tutaj troszkę lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 damy radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No więc byliśmy. Autko naprawdę zadbane, akurat w momencie jak chcieliśmy oglądać stało w garażu.Odpalił od strzała, słychać tylko popiskiwanie alternatora (jest do poprawienia)był wymieniany w Lubinie i jest nowy a po chwili pracy był już prawie niesłyszalny. Mariusz swoim "pro okiem" sprawdził chyba wszystkie możliwe miejsca łącznie z tymi pod uszczelkami itp ( na nasze oko auto nie było bite)aha co ważne szyby ok. Nie ma śladu rdzy na aucie a leciutkie ryski występują tylko na lewym błotniku (pies lekko drapnął czy krzaczek jakiś)praktycznie nie widać. Środek jak najbardziej ok, kierownica nie wytarta, dźwignia zmiany biegów również, fotele spoko nie podarte i nie noszą jakiś mocniejszych śladów zużycia(wszystko w normie), dywaniki git więc wszystko wygląda naprawdę super. Klima działa, silnik pracuje równo i nie było widać żadnych wycieków...śruby w komorze kolor oryginalny. Oczywiście autko trzeba by sprawdzić u diagnosty przed zakupem ale ja na Twoim miejscu umówiłbym się bez żadnego zastanowienia. Jeżeli o czymś nie napisałem to można pytać na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzięki wielkie, jutro jestem w Lubinie, dajcie na PW namiar to może się spikniemy żebym mógł odrobić przysługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Autko dobrze utrzymane jak widać i po wizycie kolegów z klubu potwierdza się opis z akcji myślę,że można kupować śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 I jak sprawa wygląda??Byłeś kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak byłem i nawet kupiłem, dzięki wielkie chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 niema sprawy po to jest to forum by sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No to super happy_bmwTeraz tylko czekać na zmiany bo baza jest ok Dzięki Mariusz że podjechałeś ze mną bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 trza bylo jechac rusha fura to by gosciu dal gratis ta e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 z tego co wiem to ten egzemplarz będzie typowym "zurundzuruckarbeitwagen " i pewnie mody go ominą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 z tego co wiem to ten egzemplarz będzie typowym "zurundzuruckarbeitwagen " i pewnie mody go ominą nawet dobrze bo po za listwami m-pakietowymi to jest ona w stanie seryjnym ale wzorowym jak na ten wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi