Angrekoo Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam, Poszukuje dla siebie 3-ki w kombiaku. W oko wpadla mi ta sztuka. Ponieważ nie posiadam żadnego doświadczenia z autami tej marki, proszę o opinie na temat auta z ogłoszenia. Ponieważ auto z naszego regionu może ktoś zna auto lub sprzedającego. BMW 320D 318D NAVI SKÓRA XENON SPORT ALU18 E90 E91 (3375481679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzieki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Pierwsze co mnie dziwi to dwururka z tyłu, przy 4 cylindrach. Seryjna ona na bank nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Auto prezentuje się bardzo ładnie, fakt - dwururka z tyłu dziwna, ale wygląda też ciekawie, może ktoś sobie po prostu wstawił bo lubi:) Bierz kompa i leć posprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angrekoo Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 To powiedcie mi jeszcze gdzie sie udać z tym autem we Wrocławiu lub okolicach, zeby naprawde dobrze sprawdzili mi stan tego auta przed zakupem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nasza Oferta - Naprawa Serwis Samochodów B.M.W. Auto Naprawa - Brzeg, Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 w Strzelinie jest też BOSCH service Statkiewicz i mają niezły sprzęt nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi