SzczypaS Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) 525i,stag,xenon,M5,schnitzer.. (3372226329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czaje się na nią od tygodnia, cena dość spora ale wygląd jest dobry, mechanika jak zapewnia sprzedający również, nawet kata ma, ale pytanie na co zwrócić uwage przy oględzinach? jak rozpoznać ze to 2.5 a nie 2.0 po kolektorze, wiem, ale jak szczegółowo, jakieś wymiary kanałów? gdzie znajder bloku czy głowicy i jak to sprawdzić, bo miałem kiedyś m50b25 i nie mogłem nigdzie tego znalezc, pomocy Edytowane 9 Lipca 2013 przez SzczypaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 jak to jest spora cena to ja jestem z zakonu fenixa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 no własnie sam już nie wiem, bo ooo zwykłą lalke z dobrym wyposazeniem mozna miec za 5taka ale znowu nie ma mpakietu, klasyczne felgi pewnie zawias wybity i kupa gruzu pod maska, a z kolei jak ogladam te m pakietowe to cena albo 10 tysi + albo 4 i stan taki ze blizej im chyba na czesci niz do renowacji:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Spójż na blok silnika mniej więcej pod 3 garem masz odlane na bloku albo 80 albo 84.(pod przepustnicę zaglądaj) 80=b20 84=b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi