kokot Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam serdecznie, Proszę o opinie na temat auta z linka: BMW SERIA 5 530 Miałem jakiś czas temu E34 przez 3 lata, ale serce zostało gdzie miało i od dawna szukam czegoś podobnego jak wyżej. Nie do końca wiem na co zwracać uwagę przy e39 - w tym egzemplarzu widzę, że lampy przednie zapewne były zmieniane na starsze no i m-pakiet - listwy na zderzakach i drzwiach zawsze powinny być czarne? Oglądałem auto na szybko, przejechałem się i jest moim zdaniem ciekawe. Tylko, na co też zwrócił uwagę sprzedawca, minimalnie chwieje przodem. Jego zdaniem to jakieś poduszki czy łączniki, nie wiem co miał na myśli. Na minus przede wszystkim fakt, że stoi w komisie. No i proszę nie zwracać uwagi na przekolorowany opis... Dziękuję z góry za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 nie zawsze listwy były czarne lampy przód stare sa... pewnie po dzwonie dali takie bo tańsze... nerki sa tez stare.... trzeba zobaczyc rdze tam gdzie sie lewarek podkłada .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi