stoker83 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 chodzi mi po głowie ostatnio większe autko i przeglądając oferty trafiam na coś takiego BMW 528 6500.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl pojadę to obejrzeć bo mam blisko ale może zna ktoś to autko i potrafi już na wstępie sprowadzić mnie na ziemie, bo cena podejrzanie atrakcyjna, ewentualnie na co mam zwrócić baczną uwagę przy oględzinach z tego co się dowiedziałem to tył jest nivo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cena jest tak niska, że na bank coś jest nie halo, bo już życie mnie nauczyło, że jak coś jest tańsze, to wkrótce i tak ta cena się wyrówna, a na dodatek straci się masę nerwów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi