Smith Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam! Czy ktoś może kojarzy to auto lub zna chociaż w jakiejś części jego historię? A może ktoś mieszka w okolicy i mógłby rzucić na nią okiem :-)? (dla mnie niestety jest to drugi koniec Polski...) Z góry wielkie dzięki! http://tablica.pl/oferta/bmw-e36-325i-coupe-lpg-sekwencja-CID5-ID23fBL.html Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 znam ją z allegro, stoi juz troche choć to nie jest żaden wyznacznik bo cięzko auto sprzedać teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Smith przeczytaj PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 m3 , zadbane coupe z sekwencja za 7 koła raczej nie jest ciężko sprzedać chociaż ten egzemplarz to pewnie paździoch auto jest tak samo łatwo i ciężko sprzedać jak 10 lat temu, teraz to na takie auta maja osoby w wieku 19-22 lat ~~ a e36 coupe akurat jest u nas tak chodne ze dobry egzemplarz długo nie stoi uwierz. Jak jest ulepionym strupkiem to z allegro rzecz jasna nie zejdzie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Smith pochodzę z Wałbrzycha:bag: i jedno co ci napisze, ja bym auta z Wałbrzycha nigdy nie kupił. Taka klubowa rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi