PRZEMO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) W najbliższą sobotę proponuję odrobinę relaxu na łonie przyrody: plan zajęć ; spotykamy się na miejscu ,tzn Zalew w Starej Morawie z rana ,byczymy się cały dzień ,grill,plaża ,piłka ... w planie jest nocleg na polu namiotowym nad zalewem:D jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszamy!!! mój numer 660 743 906 ,jakby co... lista: 1. PRZEMO&EDZIA 2. DYZIU & SANDRA 3. JOKEYMIRAS 4. PAWEŁ MONIKA[chicco] 5. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Pomysł fajny, ale ja niestety jak co każda sobota praca zresztą furaka nawet nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 1. PRZEMO&EDZIA 2. DYZIU & SANDRA Wyrwiecie sie z plazingu w miedzyczasie? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 oczywiście,że tak [wszyscy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi