qolar Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 znajomy chce sobie takie coś zakupić na co zwrócić uwagę kupując ten model z tym silnikiem ...oglądaliśmy autko z tego ogłoszenia co o nim myślicie BMW 316 6199.00 PLN. OŁAWA - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) znajomy chce sobie takie coś zakupić na co zwrócić uwagę kupując ten model z tym silnikiem ...oglądaliśmy autko z tego ogłoszenia co o nim myślicie BMW 316 6199.00 PLN. OŁAWA - otoMoto.pl Opcja wyposazenia ciekawa, rocznik i przebieg tez, tylko czy za takie pieniadze w dobrym stanie technicznym mozna taki egzeplarz dostac? Niedawno sam szukalem dla siebie 316-tki i przejrzalem na prawde duzo szrotu, ceny od 4k do 7k, zaden praktycznie nie mial mpaka a najmlodsze mialy 98r produkcji. Wiec (wedlug mnie) albo trafiles na zaj...ą okazje, albo coś musi być na rzeczy. Ja w cuda nie wierze, ale to Ty ogladales auto i widziales w jakim jest stanie Na co warto zwrocic uwagę... ja przede wszystkich sprawdzilem silnik i zawieszenie i standardowo czy nie ma za duzo rudej tam gdzie lubi sie pojawiac - nadkola,progi,pod bagaznikiem,klapa tyl i spód auta. Warto byloby sprawdzic czy auto nie bylo mocno bite, oraz ew. czy zostalo dobrze naprawione Podjechac na przeglad jak jestes zdecydowany to nie duzy wydatek, a upewnisz sie ze nie wciskają ci fury skladanej z 3 innych. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez drxz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dochodzą koszty rejestracji w kraju ... Nie szukaliśmy też okazji ale nie było sie tu za bardzo do czego prYczepic moim zdaniem .na co powinniśmy zwrucic największa uwagę Wysłane z mojego HTC One X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) No tak,dochodzą koszta rejestracji, ale to dalej wychodzi w granicach 7.5k , co nie jest wygorowaną ceną wedlug mnie. Jesli nie bylo sie do czego przyczepic to bierzcie do znajomego mechanika albo gdzies na przeglad i kupujcie /btw. widze ze na ogloszeniu jest podany VIN, mysle ze napewno znajdzie sie ktos mily na forum kto Ci go rozkoduje Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez drxz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi