Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

znajomy chce sobie takie coś zakupić na co zwrócić uwagę kupując ten model z tym silnikiem ...oglądaliśmy autko z tego ogłoszenia co o nim myślicie BMW 316 6199.00 PLN. OŁAWA - otoMoto.pl

Opcja wyposazenia ciekawa, rocznik i przebieg tez, tylko czy za takie pieniadze w dobrym stanie technicznym mozna taki egzeplarz dostac?

Niedawno sam szukalem dla siebie 316-tki i przejrzalem na prawde duzo szrotu, ceny od 4k do 7k, zaden praktycznie nie mial mpaka a najmlodsze mialy 98r produkcji.

Wiec (wedlug mnie) albo trafiles na zaj...ą okazje, albo coś musi być na rzeczy. Ja w cuda nie wierze, ale to Ty ogladales auto i widziales w jakim jest stanie :)

Na co warto zwrocic uwagę... ja przede wszystkich sprawdzilem silnik i zawieszenie i standardowo czy nie ma za duzo rudej tam gdzie lubi sie pojawiac - nadkola,progi,pod bagaznikiem,klapa tyl i spód auta. Warto byloby sprawdzic czy auto nie bylo mocno bite, oraz ew. czy zostalo dobrze naprawione :P

Podjechac na przeglad jak jestes zdecydowany to nie duzy wydatek, a upewnisz sie ze nie wciskają ci fury skladanej z 3 innych.:P

Edytowane przez drxz

No tak,dochodzą koszta rejestracji, ale to dalej wychodzi w granicach 7.5k , co nie jest wygorowaną ceną wedlug mnie. Jesli nie bylo sie do czego przyczepic to bierzcie do znajomego mechanika albo gdzies na przeglad i kupujcie :)

/btw. widze ze na ogloszeniu jest podany VIN, mysle ze napewno znajdzie sie ktos mily na forum kto Ci go rozkoduje :)

Edytowane przez drxz