Gość nibiru Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kolega Boksa prosił mnie o zrobienie małej galeryjki i umieszczenie jej na necie, oto ona: http://www.hackme.i365.pl/tomek/BOKS/index.html PS. Mi najbardziej podoba się M1 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Galeryjka miodzio - już wiem co robie latem !! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 i ja wiem jak spędzić majowy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 O-a ja wiem z kim się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jek koleś dlaczego używasz mojego nicka w podpisie?? i o jaki śnieg ci chodzi bez mojego pozwolenia nie zycze sobie aby ktos sie afiszował moim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jek koleś dlaczego używasz mojego nicka w podpisie??i o jaki śnieg ci chodzi bez mojego pozwolenia nie zycze sobie aby ktos sie afiszował moim nickiem kazdy kto otwiera posty nibira lub serka ma tam swojego nicka hehe i nikt nie strzela fochow wyluzuj stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jek koleś dlaczego używasz mojego nicka w podpisie??i o jaki śnieg ci chodzi bez mojego pozwolenia nie zycze sobie aby ktos sie afiszował moim nickiem To taka funkcja "you". Kiedys na beemka-klub koles zmontowal z tej funkci takie zdanie " (jakis tam nick kazdego kto jest zalogowany) gdzie jest moja doklatka pod zderzak przedni" Jakie jaja byly to niemowsze chyba mowic :mrgreen: A co do tematu Dykusji to najbardziej spodobal mi sie ten model <bmw_1> <bmw_1> Kozacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi