D4NI3L Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) kosz Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez D4NI3L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja mam 118 kM w coupe i zero awaryjności aczkolwiek brakuje mocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popi_90 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Rozrząd jest na łańcuchu. Kumpel ma takiego, tylko sedan. Jeździć się tym spokojnie da, może nie jest to demon ale daje radę co do spalania - ja w trasie zszedłem na 7,5 l, po mieście mówi, że mu pali 11-11,5 l. Ogólnie silniki bardzo dobre według mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Mój szwagier ma sedana z tym silnikiem. Fakt, super moc to to nie jest, ale przez 3 lata zero awarii. Polecam jako tanie w utrzymaniu wozidło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A tam zero awarii, ja bym spod świateł mimo wszystko ze skuterami nie chciał się ścigać i w dodatku mieć z nimi problemy... 2,5l też z tego co słyszałem nie są awaryjne, a jest przynajmniej czym jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Tak, sek w tym ze nie zarabiam milionow i dlatego stawiam na ekonomie ... juz nie przesadzajcie ... 1.9 118 km powinien jakos sie zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 mysle ze z dostepnoscia czesci do 325 jest tak samo jak z 318 nie sa jakies horendalnie drogie a spalanie nie wiem czy nie mniejsze bedzie w 325.. mi w XIE(4x4) 231 km pali srednio 14-15 litrow lpg przy sredniej nodze na odcinkach po 15-20 km szukaj cos co jakos tam jedzie :4: chodz nie powiem do wozenia awaryjnego mam fiata siene 1,6 103km i to jest szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi