Waldi369 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 <bmw_3> Mam fotele manualne w E 32 a zamierzam zmienić na elektryczne jednak nie wiem czy znajdę w instalacji fabryczne kostki do podłączenia ew.jak to podłączyć gdy takich nie ma..Czy ktoś może mi pomóc w tej operacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 sa kostki pod fotelami, podwin dywany a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ..tyle,że moja babcia jest z 87 ,paru gosci na necie twierdzi ,że po 91 była kompl. instalacja zkolei inny mówi ,że zależnie od poziomu wyposażenia konkretnego auta ,mój jest z klima i elektryką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 witam moja rada weś sobie sam sprawdz czy masz kostki pod dywanem bo sam jestem ciekawy a nie mam zielonego pojęcia ( też mam manualne) pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja też mam manualne -- ale u mnie pod fotelami są kostki do podłączenia el. foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 <bmw_1> znalazłem kosteczki a napierw sprawdziłem czy bezpieczniki obwodów regulacji i grzania foteli są na miejscu ale niestety fotele jakie mi zaoferowano okazały sie niekompletne,w instalacji kierowcy zostały wycięte przekażniki bez których fotel jest martwy a fotel pasażera pomimo ,że chodzi to wypatroszono z niego fragment instalacji dot. grzania .... Więc kicha.. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi