wisnia1419 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jak w temacie czy ktoś z okolic zna te auto i coś może o nim powiedzieć??? BMW 316 4900.00 PLN. Głogów - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Podpytaj Beavera, mieszka w Głogowie, może kojarzy auto lub mógłby podjechać rzucić okiem i podpiąć kompa, chłopak ogarnia tematy diagnostyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 wydaje mi sie, ze auto bylo cale malowane i to dosc niedawno "bezwypadkowe" nie jest, nie ma zdjec komory silnika, wiec moze byc polepione po umfalu tyle po fotkach, warto poprosic o kilka konkretniejszych zdjec - jesli nie znajdziesz kogos kto to obluka 5 podstawowych fotek: z dwoch bokow, z przodu, z tylu i foto komory - jesli bedzie dobra rozdzialka to troche powie o aucie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Moim zdaniem zdjęcia są kombinowane więc na żywo pewnie tak dobrze nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A moja pani się napaliła a mi też te auto coś nie pasuje gościu mówi że to jego dziewczyny i że ma je trzy lata ale on o nim mało wie bo nie interesują go takie stare auta :bag: tyle co powiedział że jest w bardzo dobrym stanie pali bez problemu no i że jest do kilku poprawek lakierniczych, pytałem o dodatkowe zdjęcia to powiedział że dopier w czwartek-piątek będzie miał czaslolol bo teraz co chwilę ktoś dzwoni i przyjeżdża go oglądać. Ja bym już sobie odpuscił ale dla "świętego spokoju w domu" wolę żeby kilka osób się wypowiedziało :lol::lol::lol: Pytałem dlaczego zderzak jest przedliftowy a grill poliftowy to powiedział że nie ma pojęcia i jak coś tam było robione to pewnie zanim oni auto kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A moja pani się napaliła a mi też te auto coś nie pasuje gościu mówi że to jego dziewczyny i że ma je trzy lata ale on o nim mało wie bo nie interesują go takie stare auta tyle co powiedział że jest w bardzo dobrym stanie pali bez problemu no i że jest do kilku poprawek lakierniczych, pytałem o dodatkowe zdjęcia to powiedział że dopier w czwartek-piątek będzie miał czas bo teraz co chwilę ktoś dzwoni i przyjeżdża go oglądać.Ja bym już sobie odpuscił ale dla "świętego spokoju w domu" wolę żeby kilka osób się wypowiedziało Pytałem dlaczego zderzak jest przedliftowy a grill poliftowy to powiedział że nie ma pojęcia i jak coś tam było robione to pewnie zanim oni auto kupili. Po takiej gadce juz bym odposcil. Mielismy podobny przypadek jak dla Edki szukalismy. Na fotach drobne niedociagniecia w stylu, krzywa nera pekniety zdezak a na zywo istna ruina. Ja sie zastanawialm jak gleboko drzewo sie wbilo. Tez mi sie wydaje, ze zdjecia sa podkrecone co nieco. Pozatym to wersja GT - golas totalny wydaje mi sie ze lepiej dolozyc i kupic chociaz cos z klima i jakas elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jak Ci mówi, że ciągle ktoś dzwoni i ogląda to jak by był za***isty już by go nie było, pytanie_bmw odpuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odpuszczone jutro jadę to oglądać BMW E36 316i COMPACT * M PAKIET INDIVIDUAL * SKORA (3539178712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 W sprawie tej z Głogowa pisałem do kumpla. Auto nastolatki. Do roboty dużo rzeczy Ale właścicielka auta wygląda tak, że nawet gdyby po aucie przejechał walec warto jechać ją obejrzeć (Beemkę lub właścicielkę) :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 :lol: he he dobra recenzja - może jakieś namiary na fb co by oblukać ten "model" :4: temat już nieaktualny inne auto kupione, galeria w trakcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi