Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

wydaje mi sie, ze auto bylo cale malowane i to dosc niedawno

"bezwypadkowe" nie jest, nie ma zdjec komory silnika, wiec moze byc polepione po umfalu

tyle po fotkach, warto poprosic o kilka konkretniejszych zdjec - jesli nie znajdziesz kogos kto to obluka

5 podstawowych fotek: z dwoch bokow, z przodu, z tylu i foto komory - jesli bedzie dobra rozdzialka to troche powie o aucie

pozdro

A moja pani się napaliła a mi też te auto coś nie pasuje gościu mówi że to jego dziewczyny i że ma je trzy lata ale on o nim mało wie bo nie interesują go takie stare auta :bag: tyle co powiedział że jest w bardzo dobrym stanie pali bez problemu no i że jest do kilku poprawek lakierniczych, pytałem o dodatkowe zdjęcia to powiedział że dopier w czwartek-piątek będzie miał czaslolol bo teraz co chwilę ktoś dzwoni i przyjeżdża go oglądać.

Ja bym już sobie odpuscił ale dla "świętego spokoju w domu" wolę żeby kilka osób się wypowiedziało :lol::lol::lol:

Pytałem dlaczego zderzak jest przedliftowy a grill poliftowy to powiedział że nie ma pojęcia i jak coś tam było robione to pewnie zanim oni auto kupili.

A moja pani się napaliła a mi też te auto coś nie pasuje gościu mówi że to jego dziewczyny i że ma je trzy lata ale on o nim mało wie bo nie interesują go takie stare auta tyle co powiedział że jest w bardzo dobrym stanie pali bez problemu no i że jest do kilku poprawek lakierniczych, pytałem o dodatkowe zdjęcia to powiedział że dopier w czwartek-piątek będzie miał czas bo teraz co chwilę ktoś dzwoni i przyjeżdża go oglądać.

Ja bym już sobie odpuscił ale dla "świętego spokoju w domu" wolę żeby kilka osób się wypowiedziało

Pytałem dlaczego zderzak jest przedliftowy a grill poliftowy to powiedział że nie ma pojęcia i jak coś tam było robione to pewnie zanim oni auto kupili.

Po takiej gadce juz bym odposcil. Mielismy podobny przypadek jak dla Edki szukalismy. Na fotach drobne niedociagniecia w stylu, krzywa nera pekniety zdezak a na zywo istna ruina. Ja sie zastanawialm jak gleboko drzewo sie wbilo.

Tez mi sie wydaje, ze zdjecia sa podkrecone co nieco. Pozatym to wersja GT - golas totalny wydaje mi sie ze lepiej dolozyc i kupic chociaz cos z klima i jakas elektryka.

W sprawie tej z Głogowa pisałem do kumpla.

Auto nastolatki.

Do roboty dużo rzeczy

Ale właścicielka auta wygląda tak, że nawet gdyby po aucie przejechał walec warto jechać ją obejrzeć (Beemkę lub właścicielkę) :4: