karmel535i Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Witam jestem tu nowy , i mam nastepujacy problem z moim bmwe39 535i M62B35 sedan 1998r a mianowicie brak wstecznego biegu w automacie(skrzynia 5hp24) ,auto po wlaczeniu wstecznego lekko sie toczy do tylu efekt salizgajacego sie sprzegla ,wykrylem jednak ze po odlaczeniu sterownika skrzyni ten wsteczny dziala wiec chyba nie jest to pekniety kosz czy tez spalone tarczki ?czy problem moze lezec w zaworkach sterujacych prosze was o szybka pomoc pytanie_bmw Edytowane 3 Listopada 2013 przez karmel535i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ouuu niema nikogo kto moglby pomoc pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 byłeś na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 bylem i wyszly takie bledy 30-elektrozawor 1 130-monitorowanie skrzyni biegow 1M 33-elektrozawor 2 29-aktuator cisnienia EDS 3 32-elektrozawor 3 Takie bledy pokazal komp i sam nie wiem od czego mam zaczac dalsze poszukiwania , nie wiem czy te bledy pokazuje bo zawory sa uszkodzone i ten aktuator czarna magia dla mnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniekpan Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Polecam forum midparts dużo można się dowiedzieć. www.midparts.pl :: Indeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi